Letošní radost
ambroň na kmínku var. GumBall s kulovitou korunkou
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Jitka H. (Wisteria) ID 84176, mimibazar.cz/wisteria (9.8.2011, 8:50)
Páni, ty jsi sběratelka ,-) ... vsadím se, že tvůj zahradní seznam rostlin má mnohem víc položek než lecjaká 20 arová zahrada :-) :-) :-) ...
Smekám ... všechno to krásně ladí a je to tááák romantický (F)

ODPOVĚDĚT
Klára Š. (Klárkas) ID 2513, mimibazar.cz/klarkas (9.8.2011, 13:46)
Ahoj Jitu, no někdy prostě neodolám ,-), vím že ty moc to sběratelství nemusíš, já se to taky snažím nepřehánět, nechci aby to působilo nesourodě, ale někdy je to silnější než já :-), tak se snažím trochu tý exotiky aspoň nedat jako dominantu, tato abroň je fakt krásný stromeček a má překrásný podzimní zbarvení, viděla jsem ji poprvý u Havlise jak má ten fotoblog a zamilovala se, no a když jsem na ni tady v Kolíně narazila, musela být moje...
Jinak mě moc těší jestli se ti "u nás" líbí, nepotřebuju ale falešnou chválu, ráda si poslechnu kritiku od odborníka, bude to pro mě jen plus, tak se neboj [A] :-).
Moc moc celou rodinku zdravíme, snad nám to sluníčko přeci jen bude víc přát (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (Wisteria) ID 84176, mimibazar.cz/wisteria (9.8.2011, 14:05)
Klári, falešnou chválu já nikdy nepěju ... když se mi něco líbí, pochválím, když ne, nemám problém říct, co si myslím.
Tvoje zahrada je krásná ... já takovou romantiku neumím a doma potřebuju jednoduchost ... u tebe se mi ale líbí ... z vašeho bydlení dýchá pohoda, je to venkovský, milý ... všechno ladí ... vůbec by mi k vám nepasovalo cokoliv moderního, strohýho.
Pokud jde o ty srdeční záležitosti, chápu to ... už si dávám zákazy ,-) ...
Tak ať ti to krásně kvete ... těším se na nový příspěvky !!! (F)

ODPOVĚDĚT
Klára Š. (Klárkas) ID 2513, mimibazar.cz/klarkas (9.8.2011, 14:33)
Díky ,-), stejně jsem se nakazila se spoustou věcí od tebe (H), modříny, převislý kultivary jehličnanů a je toho víc (zip). Zkrátka je to už diagnoza a holky to už chytají ode mě (F), krásný den (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (lonewolf) ID 42697, mimibazar.cz/lonewolf (8.8.2011, 23:38)
(F)Je krásná |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Martina K. (Marmaz) ID 299279 (8.8.2011, 12:47)
krásná zahrádka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (Morkusovic) ID 224999, mimibazar.cz/morkusovic (8.8.2011, 12:17)
Klárko nááádherná zahrada a úžasně nafocené |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (Kateřina.Pin) ID 164442, mimibazar.cz/katerinapin (8.8.2011, 12:00)
Klárko, Klárko, ta Vaše zahrada, ta mě vždy dostane (Y) (Y) (Y)ach ach...

ODPOVĚDĚT
Klára Š. (Klárkas) ID 2513, mimibazar.cz/klarkas (8.8.2011, 12:08)
Děkuju, letos jsem si udělala pár kouskama radost, zatím se tváří spokojeně tak snad se jim bude u nás líbit, jen s těma hortenziema to mám na štíru, těm fakt přilepšuju, ale stejně se jim u mě v tom jílu nelíbí :-S a já bych tůůůze chtěla 8o| :-). Teď mám zaplachtován kus vepředu ale počasí je na štíru, každou chvilku (dest), tak snad to dodělám, v květináčích se mi to tu tísní (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (Kateřina.Pin) ID 164442, mimibazar.cz/katerinapin (8.8.2011, 12:19)
Já nevím, jestli mám jíl, asi trochu jo, ale já jim fakt kopu velkou jámu a vysypu tou 1:1 rašelina, zemina. Zatím to jde, ale co jim vždycky ubližuje, jsou ty jarní mrazíky a větry, to mi letos zničilo dobře čtyři keře, musela jsem je vzít až u země a to byly nádherně narašené +o(. Nejhorší jsou ty odrůdy velkolisté, ty jsou opravdu choulostivé, ale mám dojem, že ty latnaté, stromečkovité apod. snesou podstatně víc. Jak zeminu, tak sluníčko i nepřízeň počasí.

ODPOVĚDĚT
Klára Š. (Klárkas) ID 2513, mimibazar.cz/klarkas (8.8.2011, 12:28)
Já to nechápu , javory mám pěkné, ale hortenzky prostě žloutnou chlorózou, ta stromečkovitá Anabelle jde celkem, ale zase je umlácená dešťem a květy ležely na zemi, u mostku je právě ta velkokvětá a ta nekvete i když vypadá zdravě teda a třetí mám už přendanou do květníku, tak snad se vzpamatuje, chci právě zkusit na podzim tu latnatou a kdyžtak už to vzádvám. Neodešlo mi ještě nic, i třebas ta krvavá tráva, co se prý blbě zimuje tak mě bez problémů, i čilimník co jsem odepsala nakonec obrazil, ale hortenzie stávkují :-). Není na focení dobrý počasí, jeslti vyleze sluníčko tak ještě něco blejsknu, už zase krápe :-( (L) (L)

ODPOVĚDĚT