Máte zkušenosti s operací břišní kýly ???
Mamku čeká tato operace již poměrně velké kýly nad pupkem. Moc se bojí a v podstatě neví, do čeho jde....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Martina J. (martina.mn) ID 266891 (31.7.2011, 22:48)
Měla jsem nedávno - ve čtvrtek nástup, v pátek operace a v sobotu domů. Po operaci to je nepříjemné, bolí to, ale spíš s pohybem. V sobotu už dobrý. Není to nic, co se nedá přežít!! Pak se hlídat a nezvedat nic těžkého a lehat si přes bok, prostě nezapojovat břišní svaly. I naše dvojčata to pochopila, že maminka má au au a nechtěli se nosit :-) Bude mít u pupku jizvu, tak pak po nějaké době mazat, mazat a masírovat... To zvládne, ať se nebojí!!!

ODPOVĚDĚT
Monika B. (Barnetka22) ID 185817 (31.7.2011, 22:23)
hmmm..tak to mě taky čeká :´( mám vedle pupku bulku

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (31.7.2011, 22:23)
IVO KAŽDÁ OPERACE JE RIZIKO.OPERACE NEBOLÍ,TO SE PROSPÍ :-$.PO OPERACI UŽ TO NENÍ PROCHÁZKA RŮŽOVOU ZAHRADOU,TEN PRVNÍ DEN JE HORŠÍ-POKUD BUDOU ŘEZAT.LAPARO JE BRNKAČKA :-p.JÁ MĚLA KÝLU VELIKOSTI HLAVIČKY MIMINKA,MUSELI MI V BŘIŠE DĚLAT I PLASTIKU-TO MÍSTO KDE KÝLA BYLA SE DOPLNILO SÍŤKOU.PO OPERACI JE ŠETŘÍCÍ REŽIM-DLOUHO SE NESMÍ NIC ZVEDAT.JÁ ZROVNA ŘEŠÍM REGRES,KÝLA SE MI BOHUŽEL VRÁTILA A ABY SE NEŘEKLO,TENTOKRÁT I S KOLEGYNÍ.KDYBY ASPOŇ BYLI SPOLU,ALE KAŽDÁ NA JINÉ STRANĚ BŘICHA *-).ASI SPOLU MOC NEKÁMOŠÍ.HOLD TO BUDU BRÁT S ÚSMĚVEM ,-) ,-).BŘICHO UŽ MÁM JAK ŘEŠETO.RADOST Z DALŠÍ OPERACE NEMÁM,ALE CO NADĚLÁME.JSOU HORŠÍ VĚCI |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Markéta M. (mamen) ID 142582, mimibazar.cz/mamen (31.7.2011, 22:12)
Není to tak hrozné. Já mám naráz odoperovány 3 kýly. Nejhorší bylo, že už ten den jsem večer dostala hlad a sestra mi nedovolila si ani líznout přesnídávky a ráno, jen jsem se trošku najedla, tak jsem to musela jít vyzvracet, bylo mi totiž špatně z hladu už před snídaní. A to byla "šou". Nikomu bych to nepřála. Čerstvou jizvu na úrovni žaludku a třikrát se mi zvedl žaludek, ty sešité svaly ( měla jsem i rozestup svalů) mi pěkně pracovaly. Jinak, ať maminka nečeká, že by to mohlo jít laparoskopií, to asi ne.Mám i po 2 císařích a řekla bych, že jizva prostě bolí úplně stejně, ať je, kde je. Samotná operace trvala asi 20 minut, když mě odvezli na sál a pak vrátili na pokoj, uběhla hodina,a pak jsem se pomalu doprobírávala asi 2 hodiny, než jsem byla úplně vzhůru. A´t se nebojí, dobře to dopadne.

ODPOVĚDĚT
Gabriela H. (poooupatko) ID 192451 (31.7.2011, 22:09)
nic na tom neni..ja byla v nemocnici 3 dny...a vše naprosto super... (Y)

ODPOVĚDĚT