Něco jako vepřové výpečky
Opět poradna nezklamala, stačilo se zeptat, jak zpracovat 2kg vepřové krkovice a oběd je na světě!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (6.7.2011, 16:13)
Díky holkám všem za tipy! (L)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3651611


Maso nakrájeno na kostky, posoleno, opepřeno, posypáno kořením na vepřovou pečeni, prolito olivovým olejem. K tomu nahrubo pokrájených několik cibulí, plno česneku na plátky, zbytek pórku, trochu hořčice, kečupu. Pomíchat a nechat do druhého dne rozležet. Před pečením lehce podlít vodou a přikryté péct cca na 200°C hodinu a něco, sem tam se podívat a promíchat, potom na chvíli nechat dopéct krustičku navchu masa. Jako přílohu jsem měla bramborové noky. Když se to smíchalo na talíři a obalilo výpekem, byla to fakt mňamka!
(Y)

ODPOVĚDĚT
Monika K. (monky3) ID 66156 (6.7.2011, 16:24)
(Y) a pak že vepřové neradi :-D |:o) hned bych si dala (L)

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (6.7.2011, 16:57)
Jako sami jsme se divili, jak je to dobrý... :-D Takhle libovoučký, to by šlo. ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Monika K. (monky3) ID 66156 (6.7.2011, 17:15)
(Y) když je to maso krásné, většinou krkovička je pěkná, tuk se vypeče a je to bašta :-D (Y) tak hlavně, že jste si pochutnali |:o) (F)

ODPOVĚDĚT