| Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (6.7.2011, 16:13) |
Díky holkám všem za tipy! http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3651611 Maso nakrájeno na kostky, posoleno, opepřeno, posypáno kořením na vepřovou pečeni, prolito olivovým olejem. K tomu nahrubo pokrájených několik cibulí, plno česneku na plátky, zbytek pórku, trochu hořčice, kečupu. Pomíchat a nechat do druhého dne rozležet. Před pečením lehce podlít vodou a přikryté péct cca na 200°C hodinu a něco, sem tam se podívat a promíchat, potom na chvíli nechat dopéct krustičku navchu masa. Jako přílohu jsem měla bramborové noky. Když se to smíchalo na talíři a obalilo výpekem, byla to fakt mňamka!
ODPOVĚDĚT |
| | Monika K. (monky3) ID 66156 (6.7.2011, 16:24) |
a pak že vepřové neradi hned bych si dala
ODPOVĚDĚT |
| | | Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (6.7.2011, 16:57) |
Jako sami jsme se divili, jak je to dobrý... Takhle libovoučký, to by šlo.
ODPOVĚDĚT |
| | | | Monika K. (monky3) ID 66156 (6.7.2011, 17:15) |
když je to maso krásné, většinou krkovička je pěkná, tuk se vypeče a je to bašta tak hlavně, že jste si pochutnali
ODPOVĚDĚT |