Dcera bordelářka už odmalička =(
Mamči,mám 3 a půl letou dceru,která odmítá po sobě uklízet!Nechce uklízet ani hračky,které si rozhází,ani papírky od pamlsek,ani třeba pyžamo =(Jsem z toho nešťastná,nefunguje snad žádný fígl na ní,ani prosení=(
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 68 komentářů
Zdeňka R. (belohi) ID 123926 (10.7.2011, 19:18)
Já fakt ten odpadkový pytel semtam vezmu. Nový samozřejmě, a hračky, co nechce uklidit, do něj začnu házet......To je pak fofr :-)))

ODPOVĚDĚT
Věra K. (knejpice) ID 257134 (3.7.2011, 17:58)
my jsme to dělali tak že si dítě uklidí a my mu to zkontrolujeme a napíšeme body a pak do po týdnu sečteme a dáme mu nějaké dobroty,když má hezky uklizeno (H)

ODPOVĚDĚT
Kamila M. (aness) ID 31409 (2.7.2011, 22:00)
Dcerka má 2 roky a 7 měsíců, od malička jsme to dělali tak, že než si vytáhne další hračky, musí uklidit ty předchozí, aby na ty nové měla v pokojíčku dost místa... :-) Většinou to zabírá, uklízí někdy sama, jindy uklízíme spolu, ale jsme s manželem důslední oba dva a to asi dělá hodně. Ví, že přes to nejede vlak, dokud nejsou posbírané kostky, nebude LEGO :-) Ale na druhou stranu, když je třeba večer unavená, tak to nehrotím, uklidím a neřeším to :-p Přeji pevné nervy a doufám, že najdete nějaký fígl, který zabere (F)

ODPOVĚDĚT
Blanka K. (Tommee) ID 109173, mimibazar.cz/tommee (2.7.2011, 14:20)
Zrovna jsem včera přemýšlela,že si sem dám tuhle otázku ,-) Tak jdu vesele pročítat.Taky nevím,jak na tu mojí cácorku vyzrát,Dneska jsem jí slibovala pytel a všechny hračky do popelnice,ale nepomohlo to :^)

ODPOVĚDĚT
jana n. (marokoko) ID 365004 (3.7.2011, 21:07)
tak jen neslibujte a jednou to udělejte, někam neuklizené hračky schovejte a uvidíte.To co slíbíte musíte taky splnit, jinak děti poznaj, že se nic nestane,tak proč by uklízeli. :-D

ODPOVĚDĚT
Zdenka K. (betsik) ID 324850 (2.7.2011, 12:49)
To jsem ráda že nejsem sama, dcera má 6 let,absolutní rozdíl ode mě, já jsem byla pečlivka od mala, zato dcera, bordel, to rozhází a pak jde hrat si s něcím jiným, dostává pořád a bez vysledku, jsem z teho neštastná,mám pocit že ji furt driluju ale nic nezabíra, je větroplach, prostě povaha...obcas hazim i hracka z okna, nebo jdu pro vysavač, jako že je vysaju....
Není rozmazlená, nemá tolik věcí co jiný děcka, ale jako by jí to bylo jedno, zda sem tam něco ztratí, zarovná, nic jí nechybí....prostě flegma...

ODPOVĚDĚT
Irena F. (irisek) ID 22809 (2.7.2011, 11:49)
Tak moje dcera ve 3 letech když přišla ze školky vše krásně srovnala uklidila pokojíček byl taky vždy uklizený no co víc jsem si mohla přát za několik dní jí bude 13 let a můžu vám říct že se musím občas držet abych jí nedala jednu přes pusu.bordel kde se podívám věci ze skříně mají u nás letecky den každý týden protože se na to nedá koukat sice to urovná ale za 2 dny je to tam to samé ale podle mé mamky jsem byla taky taková takže doufám že se zase vrátí co se týče úklidu do svých mladších let.

ODPOVĚDĚT
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (2.7.2011, 10:01)
U nas se zakazuje zatrest co mají nejraději :-)MARIA

ODPOVĚDĚT
Kateřina P. (kacis09) ID 275567, mimibazar.cz/kacis09 (2.7.2011, 9:13)
u nás teda nepomáhalo taky nic,od mala hroznej problém,neuklidila vůbec nic,hračky jsem vyházela a ještě jim zamávala,a šla si hrát třeba s nádobím,a když jsem ji to zakázala,tak začala něco ničit,myslela jsem že s toho časem vyroste,a nevyrostla,je jí 12let a bordelář je pořád,už jí to asi zůstane,je jí úplně jedno že to vidí kamarádi.prej mají bordel taky,ted si sama žehlí trika a myslela jsem,že jí aspon ta skřín vydrží chvíli v pořádku a taky ne,klidně bude chodit zmačkaná,vzdala jsem to,zavřu dveře a dělám,že to nevidim,a druhá dcera je pravý opak,nesnese ani papírek na zemi,ani spadený vlas,tak přeji pevný nervy,a snad vám něco na malou zabere.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (2.7.2011, 10:24)
Kačko,díky za odpověď!!!Musím přitrdit a nstolit nějaký řád,chci,aby byla pořádná!

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (2.7.2011, 8:04)
Jednou někde bylo, že "hračky nejsou bordel". No, u ná s je to stejné jako všude jinde. Manžel mi vždycky říká, že nesnesu na zemi a jinde hračky, že jim to pořád poklízím za zadkem. To je pravda ,-) Než jsme udělali nový pokojíček, měli tam šílenej borčus!! Jenže taky byla pravda, že málo skříněk, šuflat a krabic, kam by to všechno dávali. Teď se to o hodně zlepšilo, soupeří spolu, kdo má líp uklizený stoleček a u postele. A jak píše jedna paní podemnou - taky jsem už něco vyhodila z okna ,-) ,-) a do pytlů ,-) ,-) Byl kolem toho pak ještě další půl hodinovej řev a pak dobrý!! Tak vydržte, přitvrďte - je to všude stejný. Naši malou když ju o něco požádám, tak většinou strašně bolí nožičky... Tak tím pádem několikrát bolely i mně, když něco chtěli. Vztekala se, já pro to nešla - a za chvilu ji to přešlo. Bude líp, uvidíte. (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (2.7.2011, 8:32)
Děkuji za komentík!!!!

ODPOVĚDĚT
Nikola D. (Nikka1) ID 63554 (2.7.2011, 7:22)
U nás doma jsme to vyřešili skřítkem Bordelíčkem, pokud si syn hračky neuklidil a nechal je rozházené po pokoji, tak v noci, když spal přišel skřítek Bordelíček a všechny neuklizené hračky si vzal.
Hračky jsem večer když syn usnul dala do tašky a schovala.Za chvíli si hračky uklízel, protože věděl že ty neuklizené už tam ráno nebudou. Po čase jsem mu tam samozřejmě hračky nenápadně vrátila.

ODPOVĚDĚT
Ladislava F. (flaska78) ID 313176 (2.7.2011, 12:25)
Tohle přesně mi radila moje švagrová,u nich to funguje.Od včerejška to zkouším na synovi a zabírá to.Jen mu o tom skřítkovi řekla první švagrová ,aby tomu uvěřil.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (Chana) ID 45801, mimibazar.cz/chana (1.7.2011, 23:22)
Nikol, já myslím, že pro vás bude stěžejní domluvit se s partnerem na zásadách výchovy. Copak babičky a dědečkové, ti rozmazlovat do jisté míry můžou, ale vy byste měli být ve výchově za jedno a důslední. Pokud totiž vy budete jakkoli přísná a trvat na svých zásadách, ale manžel bude dceru rozmazlovat, tak to nikdy nebude fungovat a vy budete za tu zlou vždycky. Určitě je manžel dobrej taťka, dceru má rád, ale tímhle jí spíš ubližuje.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (2.7.2011, 7:30)
on jí opravdu miluje,snesl by ji modré z nebe...vše jíkoupí,pořídí,za těch 3 a půl roku jí dal jednu po zadku snad jen 3krát...kolikrát jsme o tom promlouvali,ale řekne:je ještě malá,co ti to udělá,když to po níé uklidíš...apt....víte,jeho máma (ani se s ní nestýkáme,vůbec)¨nebyla dobrou mámou,tak nevím,jestli je to tím??? :-S

ODPOVĚDĚT
Jana P. (Chana) ID 45801, mimibazar.cz/chana (2.7.2011, 8:16)
To je asi pravda, chce dát dceři co nejvíc lásky, protože jemu v dětství chyběla. To je samozřejmě pochopitelný. Akorát že základ výchovy můžete položit právě v těch prvních letech života dítěte, pak už to jde jen těžko a budete mít trápení všichni. Určitě by sám nechtěl, aby mu z dcery vyrostl rozmazlená holka bez přátel a bez úcty k autoritám. Zní to asi drsně - to se omlouvám, ale klidně by to tak mohlo dopadnout.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (2.7.2011, 8:34)
neomlouvejte se,jsem si toho vědoma,proto už opravdu nastolíme nějaký řád!Bude to bolet,ale už jsem opravdu zralá do Bohnic! :-S

ODPOVĚDĚT
Jana P. (Chana) ID 45801, mimibazar.cz/chana (2.7.2011, 8:36)
Nedivím se vám. Přeju hodně štěstí a hlavně rychlý obrat k lepšímu! (F)

ODPOVĚDĚT
Pavla H. (pajdulinka) ID 203489, mimibazar.cz/pajdulinka (1.7.2011, 22:36)
Můj brácha taky už nevěděl s manželkou jak na děti aby si uklízeli hračky a když už mu přetekla tpělivost,tak řekl že uklidí sám a vysypané lego uklidil do krabice a hodil do popelnice,když odjížděli popeláři,tak se museli koukat,Od té doby když nechtěli uklízet,tak jen řekl já vám pomůžu,no a oni vyskočily a hned uklidily.Říkal že mu lega bylo fakt líto,ale že to stálo za to (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela Vaňatová (nikolletav) ID 25870, mimibazar.cz/nikolletav (1.7.2011, 22:08)
(hello) Dcera 5let a 2 roky, starší dcera měla v obýváku rozházené barbíny, řekla jsem jí, at je uklidí, že potřebuji vyluxovat...ona, že ne, že jí bolí ruce, tak jsem 2 vzala a vyhodila z okna, to byla reakce / jsme v půdní vestavbě, za barákem pole-říkala jsem si snad nespadnou někomu na hlavu/..a jak se uklízelo, pro panenky jsem šla pak tajně, když dofrčel manža....jinak jsem zkoušela také, nic nedělat, myslím, že když dcera chtěla jíst, řekla jsem, že mě bolí ruce/samozřejmě jsem vaříno měla/ apod., ,-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (2.7.2011, 7:32)
s bolestí rukou jsem to také zkoušela...i jakože jsem nemocná....k ničemu :-@...kdybych to vyhodila z okna,tak buď na dvorek neo do ulice,kde projdou jen lidé,kteří tu bydlejí,bydlíme ve dvougeneračním domě s babičkou,a to je kámen úrazu,renovujeme si byt v paneláku,takže už abychom byli ve svém!!!!To k babičce budeme chodit,až si Ela začne uklízet po sobě!

ODPOVĚDĚT
Renata Š. (Nikita03) ID 27377 (1.7.2011, 21:57)
I u nás byl problém, ani jednomu (holka 4 a kluk 3 roky) se nechtělo uklízet 8o| Tak jsem jim pokaždé do pokojíčku dala koš na odpadky s čistou igelitkou a řekla jim, že jestli hračky nechtějí, ať je nahážou do koše, že je dáme jiným dětem. Ze začátku tam naházeli skoro všechno ,-) tak jsem s nimi vždycky hračky probrala, jestli je opravdu nechtějí a našli jsme jim společně místo ve skříňkách. Ostatní "vyhozené" hračky jsem na pár dní schovala jako, že jsou vyhozené. Hraček pomalu ubývalo, tak si pak začali uklízet a já jim postupně hračky vracet |:o)
Trvalo to cca měsíc a dnes už si uklízí bez problémů (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petoos) ID 75364, mimibazar.cz/petoos (2.7.2011, 7:43)
Jo, tak u nás tohle nezabírá. Dvojčata hází ty hračky do pytle společně se mnou a říkají, že je dáme jiným dětem. Taky už jsme měli vybílený pokojíček od hraček, ale jim to zase tolik nevadí. O to víc pak řádí v obýváku a kuchyni. +o( Někdy funguje to, že jim pomáhám uklízet a formou hry - trefujeme se kostkama do krabice apod. a tak se podaří společně hračky uklidit, ale jinak taky většinou neposlechnou. 8o|

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (1.7.2011, 21:59)
hrpzné,hnedka začne brečet,křičet,že jsem ošklivá atd....musíme,ale nastolit fakt řád,je hodně rozmazlovaná svým tatínkem,babičkou a dědečkem,já jsem ta špatná,rptože jí pořád jen péruji ...opravdu je ukňouraná,je spíš mezi dospěláky,takže má i takovou mluvu ....odmlouvá....takže to ve finále stejně poklízím já,protže ona si lehne na zem anikdo s ní nehne!!!bych jí snad musela zlomit a ikdyby byla celý den zavřená v pokoji v tom bordelu,tak je jí to šumák... a klidně řekne,at ty hračky vyhodím,že jí to nevadí nebo tak

8o|

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (1.7.2011, 22:01)
používala jsem i výmysly,že hračky musíme uklidit,aby se prospinkaly,aby měly sílu na další hraní atd...a stejně nic ...také jsem zkoušela,že můžeme zakopnout o ně,spadneme,zlomíme si ručičky a pujdeme do nemocnice...nic!!!je rozmazlovaná svým tatínkem,babičkou,dědečkem,já jsem ta ošklivá ,hnedka jak není po jejím,je uknouraná,začne řkat,jak má ošklivou maminku....když jí prostě poručím,lehne si na zem a nikdo s ní nehne!!!!Musela bych jí snad zlámat!Když jí dám jednu přes zadek,křičí,jako kdybych jí vraždila ...když je po všem a dělám,že s ní nmluvím,řekne:tak se mě nevšímej,až příjde táta,budu se bavit s ním....když řeknu,že ani táta se s ní bavit nebude,jak je zlá,tak stejně má odpověd

ODPOVĚDĚT
Renata Š. (Nikita03) ID 27377 (1.7.2011, 23:03)
Nikolo, tak ty hračky naházejte před dcerkou do pytle a nechte jí na hraní jen opravdu něco oblíbeného, bez čeho nemůže být. Možná až uvidí prázdné poličky, tak se umoudří. A vy si zatím odpočinete od uklízení. U nás bylo v pličkách taky docela pusto :-)
Ale opravdu si dcera na vás ve 3 letech nemůže takhle vyskakovat, to byste s ní v 5-ti nic neudělala. Držím pěsti! (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (2.7.2011, 7:34)
Díky moc!Zkusím to ještě jednou před ní....vyskakuje si děsně!
Všimli si toho i kamarádky a příbuzní...smějí se tomu,jenže mě to k smíchu nepříjde :-|

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (1.7.2011, 22:36)
Myslím, že je ve 3 letech hodně brzy, aby si dovolilka lehnout na zem a nikdo s ní nehnul. Já jsem na syna odjakživa hodně přísná, podle tchána a tchýně ažaž, nenechala bych si to jako matka líbit. Zkuste přitvrdit. Prostě bych jí dala jedno dvě napomenutí a žádné prosby, chytračení, neexistuje, rodiče se poslouchají a basta fidli, neuklidí - naházím do pytle a hračky poletí. Kdyby měly být schované půl roku ve sklepě, než se naučí, tak prostě neustoupím. A prarodiče bych hnala! Jednou jste matka Vy, tak to oni musí respektovat. Buďte důslednější a tvrdší, nic jiného nepomůže. Ale to, že si jí nebudete všímat, to je spíš citové vydírání, to nedělejte. Nemyslím, že je nepořádná, jen je spíš svéhlavá a ví jak na Vás. A tady pomůže opravdu jen jedno - jasně vymezit hranice. Budete ta ošklivá, ale jedou to ocení. Laskavá důslednost, určitě jste měla někdy takového kantora, tak nějak to myslím.....

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (2.7.2011, 7:37)
Petruš,díky za komentík!Ano,budu muset přitvrdit...nechci na ní jen křičet a nadávat neustále,to je děsné a kolikrát se zavřu a brečím :´(,ale aby to neviděla....A když je třeba po nějakém jejím výstupu,tak potom se chce mazlit,říká,že mě miluje atd...říkám jí,že já jí taky,ale že se nemůže takhle chovat!Povídáme si o tom,slíbí,že se zlepší a za dvě hodiny je nanovo pohroma,nebo nějaký výstup.,kdy to není podle ní :-|...ale opravdu přitvrdím,musím!

ODPOVĚDĚT
Radka Š. (rsram) ID 151855, mimibazar.cz/rsram (1.7.2011, 21:53)
Máme kluka 3roky a je to s ním děs.Věčně věků lezu po kolenou já a po večerech uklízím +o(zkoušeli jsme vše a dopadlo to tak , že se manžel naštval a hračky mu postupně uklízí do velkej černejch pytlů a vozí je "jako"chudejm klukům....máme naplněné už 3velké pytle různě poskovávané a stejně ho to nedonutí.Občas mi třeba řekne mami dojdeš ke klukům a přineseš mi doktorku ,-) a já na to ano uvidíme jak budeš uklízet celý týden hračky....ještě se nestalo, abych z pytle něco vytáhla :-p

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (1.7.2011, 21:55)
taky dobrý...to jsem zkoušela a Eli:"mami,můžu jim je odnést s tebou?" 8o| nebo,že jí to nevadí :-S

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (1.7.2011, 21:52)
Zkuste třeba takový malý fígl taky jsem ho jednou udělala mojí holčině a pak šlo všechno jak po másle . Vzala jsem kousek papíru udělala jsem tam pár písmenek a nakreslila obrázek nenápadně jsem si ho vzala do ruky , a řekla jsem malé že jdeme uklízet !! Pak jsem se jí zeptala at mi ukáže jestli by uměla uklidit plyšáčka na svoje místo , vzala ho a šla ho dát do krabice načež , já jsem tam ten papírek jakoby hodila a pak jsem dělala strááášně překvapenou že nám tady někdo nechal vzkaz : Milá Lucinko jsi velká šikulka že už si uklízíš svoje hračky jsem na tebe moc pyšný a stále na tebe koukám o Vánocích jsem zase u tebe tvůj ježíšek . A ono to zabralo pokaždé když jsem pak holce řekla ježíšek na tebe kouká jestli pěkně uklízíš aby ti mohl donést na Vánoce moc dárků ta kmitala a dodnes jí to nedělá problém :-) :-) Musela jsem Vám to napsat protože jsem si na to okamžitě vzpoměla (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (1.7.2011, 21:54)
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!NO JSTE SKVĚLÁ!!!DÍKY MOC!!!!!!ZÍTRA HNEDKA VYZKOUŠÍM!!!!!!!!!!!!!!! |:o) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana B. (mummi) ID 37423, mimibazar.cz/mummi (2.7.2011, 10:39)
U nás si taky neuklizené hračky bere ježíšek a nové nenosí. Kačka ale dostává nové hračky převážně k ježíšku a narozkám. Tak to na ní platí. U nás vyhrála boj trpělivost a důslednost. Když byl v pokojíku už takový bordel ,že se tam nedalo ani projít tak tam mala nechtěla spát,že je tam binec .A že do naší postele. Měla smmůlu. nakonec si po velkém jekotu uklidila sama. 4tyři dny sem se držela a nakonec sem zvítězila.Ted taky občas zlobí ale ježíšek ještě pořád zabírá. My zas máme problém s oblečením. Holka je děsný dobytek ale jakmile se ušpiní tak se běží převléknout. Dokáže takle naplnit pračku (6) za den. Hodně sil (F)

ODPOVĚDĚT
LUCIE J. (ASTAL) ID 103311 (1.7.2011, 22:01)
Nemáte vůbec zač !! to byla jen moje zkušenost ale kdyby to pomohlo i Vám bylo by to S (Y)U (Y) P (Y)E (Y)R (Y) držím palce |:o)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (1.7.2011, 22:04)
díky,jste zlatá! (Y)

ODPOVĚDĚT
Kamila G. (Wiktorie) ID 73298, mimibazar.cz/wiktorie (1.7.2011, 21:43)
Tak to já mám na děti fintu :-D :-D :-D :-DCo mají na zemi,vyhazuji(jakoby, schovám to do sklepa).Nedávno chtěl jít Maťa s tatínkem do kina a ejhle, neměl ponožky. Moc dobře věděl, že co je na zemi,tak se vyhazuje a další den celý uklízel a uklízel, dokonce nás péroval,ať si ani nesedáme na sedačku, že bud zmuchlaná :-D :-D :-D.Občas nějakou tu hračku vyhodím,aby viděly, že fakt nekecám.Docela drsný,ale funguje to.

ODPOVĚDĚT
Dana Dvořáková (danaaaa) ID 199702 (1.7.2011, 21:42)
Malé jsou sice jen 2,5 roků,ale když si nechce uklidit hračky které jsou opravdu všude tak zapnu vysavač že je tedy vyluxuji když si je nechce uklidit a už i párkrát jsem nějaký ten menší kusek vyluxovala ( potom ho sice lovím v sáčku ,-) ) ale pomohlo to. Když zapnu vysavač a jdu luxovat tak malá hned běží a dává si hračky do krabic. Je to sranda :-D s jakou intenzitou potom uklízí

ODPOVĚDĚT
Marie U. (Marienova) ID 126106 (1.7.2011, 21:58)
Taky vyrážím s vysavače a to je pak rychlost ,-). U nás se často povaluje malé Lego a to by do vysavače letělo ,-)

ODPOVĚDĚT
Jana R. (janulynka) ID 142579, mimibazar.cz/janulynka (1.7.2011, 21:45)
Vaše odpověď mě opravdu pobavila ,-) ,-) ,-),je to dobrý nápad (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (1.7.2011, 21:51)
VYZKOUŠÍM!!!!!TOHLE JSEM JEŠTĚ NEZKOUŠELA!!DÍKYYYYYYYYYYY |:o)

ODPOVĚDĚT
Neya F. (neya) ID 15450, mimibazar.cz/neya (1.7.2011, 21:39)
hovori sa ze dieta pocnuc 3 tim rokom by malo uz vediet uklizet...u nas to bohuzel tak neni...je to tazke. Najlepsie je, ked navnadim jedno dieta upratovat ostatne sa dokazu pridat. Najlepsie mi funguje, ze kto budu prvy? kto prvy uprace kobercek, kto prvy uprace pod stolem?? a sutazia. Najlepsie sa uz dohodnem so 7 rocnym, ktoremu ked poveim tak normalne to vie pochopit. Mozno to uz i vekom je. Ale uklizeji maximalne 1 x denne..a 7 rocny je v tom najlepsi. Dokonca na skole v prirode vyhral prve miesto v uklidu pokojiku...no doma cez den natahaju hracky a ked poviem ze uklidit..nikomu se nechce...ale 7 rocny Janko najviac poslucha..oproti tym mensim..je to fajn. Mozno je to i vekom???

ODPOVĚDĚT
Lena P. (gregorekp) ID 275158 (1.7.2011, 21:33)
jeeezis, proc jste tohle nenapsala rano, kdyz jsem vzteky nevidela 8o| nase madam-5let, si musi uklizet, musi vysavat, ale do peti minut udela 100x vetsi bordel nez mela predtim (6) jako udrzet poradek je pro ni nemozna zalezitost, poskladam ji supliky s hadrama a fakt za par hodin je to jak kdyby probehlo stado svini (facky) syn v pohode pomerne uklizi, ale ona to je neskutecne

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (1.7.2011, 22:07)
:´(

ODPOVĚDĚT
Celkem: 30 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>