robotický vysavč
prosím používáte někdo robota v bytě? manžel mi tvrdí, že do 3+1 je zbytečný, prý je na velké plochy. ještě mě zajímá hlučnost díky.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Pavla Š. (dssl) ID 28459, mimibazar.cz/dssl (22.6.2011, 22:32)
Doporučuju vysavače Roomba od Irobot!!! Opravdu super!!! Měli jsme ho doma na víkend a dost težko se mi vracel - to můžete taky využít - najdete si na jejich webu kde ho u vás půjčují. Opravdu jsem byla nasšená, máme psa a kočku a opravdu super, krásně vysál. Je programovatelný, takže se dá naprogramovat aby vysál když nejste doma.
Já čekám na novou řadu modelů - snad v září už budou v ČR k prodeji a určitě ho koupíme - ty nové modely mají být míň hlučné a lépe se čistit (Y)

ODPOVĚDĚT
Lucie D. (geoamona) ID 135018 (22.6.2011, 9:50)
Já jsem měla půjčený vysavač zn. Goddess. Nadšená jsem nebyla vůbec. Prostor, který jsem chtěla vyluxovat by luxoval snad několik hodin a byl příšerně hlučný. A dávat mu pokaždé pryč židle, do kterých pořád narážel, mě omrzelo už při druhém luxování. Z koberce posbíral jenom takový prach, ale maličké odstřižky, nitky a vlasy nepobral. Asi to bylo značkou, věřím, že roomba bývají určitě lepší a výkonnější, ale já bych ho nechtěla ani tak. Máme dřevěnou podlahu v obýváku a jídelně a v kuchyni a na velké chodbě dlažbu takže to je vysáto v minutce. Nejdýl vždycky vysávám dětský pokojík, kde je koberec, ostatní je hned.... Ale sestra s ním byla maximálně spokojená. Nejlepší byste měla si někde vypůjčit a vyzkoušet si ho, pak uvidíte sama nejlíp. ,-)

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (kockodanka) ID 5889, mimibazar.cz/kockodanka (22.6.2011, 9:32)
Za mě (Y) (Y) (Y) (Y) (Y),denně mi vysaje byt,mám Cleanmate a jsem max.spokojená.Stál 6 tis. a investice nelituju.Máme 4+1 a na jedno nabití vysaje krom jedné místnosti vše,nabyje se sám a vyluxuje poslední místnost.Záleží,jak máte rozmístěný nábytek v pokojích,čím více zákoutí,tím je doba vysávání delší,on ty rohy fakt pečlivě vymetá. A čištění-jen vysypete nádobku a vymyjete spolu s filtrem,hotovo za minutku.Pokud by jste chtěla vědět více,klidně písněte (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Bohumila H. (kurel) ID 32082 (22.6.2011, 9:22)
Já osobně ho tedy nevlastním, ale měla jsem možnost ho mít půjčený a za mě teda ne .. já bych do něj nešla, jelikož máme s dcerou obě dlouhé vlasy, tak bychom ho musela denně čistit a to je děs +o( +o( ... takže já jsem pro klasický vysavač.

ODPOVĚDĚT
Pavlína N. (PavlušaSK-CZ) ID 57869, mimibazar.cz/pavlusask-cz (22.6.2011, 9:11)
Jednoznacne doporucuji. Mame 3+kk.
Pred mesicem jsme si v Datartu poridili iRobot Roomba 581 a jsme s nim maximalne spokojeni.
Pozor-pred televizi mame cerny koberec, no tomu se uspesne vyhyba. I v navodu je uvedeno, ze na cerne podlaze nemusi fungovat vubec.
Vysavac je programovatelny, takze kazdou noc v 1:00 hod se sam zapne, vyluxuje cele prvni patro bytu a po praci si sam zaparkuje do dobijeci stanice. Takze co se tyce hluku, nebudi nas... Klasicky vysavac je mnohem hlucnejsi.

ODPOVĚDĚT
Dana Š. (gazela77) ID 42534, mimibazar.cz/gazela77 (22.6.2011, 9:08)
to je nápad, ale možná mu přijde výhodnější když mi ho koupí, aby nemusel, hned mu to naadhodím, uvidíme (clamp) |:o) (F) (Y)

ODPOVĚDĚT
markéta k. (kainovka) ID 140917 (22.6.2011, 8:50)
Když začne vysávat manžel, tak ho nebudete potřebovat ,-) ,-) ,-) jen nesmí moc u toho remcat, aby nebyl moc hlučnej :-D

ODPOVĚDĚT
Jaroslava V. (koubeska) ID 51136, mimibazar.cz/koubeska (22.6.2011, 8:54)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT