| Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (20.5.2011, 13:46) |
skvělý krém ze šlehačky, který vydrží i 3 dny v ledničce - poprvé jsem se bála, že se to nějak vpije a bude korpus rozplizlý, ale je to pecka!!! 2 podchlazené šlehačky vyšleháme do tuha (trvá mi to skoro 20 minut) a ve vedlejší míse smícháme kysanou smetanu s vanilkových cukrem a pomalu vmícháme do té šlehačky. Naplním dort a natřu i zvrchu, abych pak mohla položit potahovou hmotu. Je to osvěžující, lehounké, žravé
ODPOVĚDĚT |
| | Iveta B. (ivetabubak) ID 211257, mimibazar.cz/ivetabubak (20.5.2011, 14:01) |
Jani a žádný ztužovač nebo želatinu ? A jde s ním i zdobit na vrchu ? Moc díky
ODPOVĚDĚT |
| | | Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (20.5.2011, 18:39) |
nedávám žádný ztužovač, ale na vrchu jsem s tím nezbobila, vždy na to frknu potah a zdobím růžičkama atd... ale tady je originální recept mojí kámošky, od které to mám. http://www.otiskyprstu.ic.cz/dorty.htm. Mrkni, dělá i krásné květinky, nechápu
ODPOVĚDĚT |
| | | | Iveta B. (ivetabubak) ID 211257, mimibazar.cz/ivetabubak (20.5.2011, 18:59) |
Jani ono mi to píše na tom odkaze,že soubor není k dozpozici nebo neexistuje
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (20.5.2011, 19:04) |
nooo jooo - tak zkus www.otiskyprstu.ic.cz a odkaz na sladké pečení. No je tam spousta vychytávek obecně
ODPOVĚDĚT |