MOJE MILÉ BABULKY
Protože jsem byla zavalená prací a nestíhala jsem jednotlivě odpovídat na krásné komentáře od Vás k mému madeirovému řádění, tak bych chtěla Vám všem alespoň takto hromadně moc a moc poděkovat.....HOLKY DÍÍÍKY, ZE VŠECH JSEM MĚLA VELIKOU RADOST!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
LENKA K. (LEILI) ID 190869, mimibazar.cz/leili (2.6.2011, 20:37)
(kytara) (kytara) (kytara) (kytara)a jááá se na váááás těééééšííííím
(kytara)kdypak přijedete? (noc) (noc) (noc)
(noc) (noc) (noc) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (3.6.2011, 0:49)
Nazdárek, to víš, že přijedem, ale teď makám jak šroubek na tu výstavu Svátků dřeva. Takže počítám, že až po 23.červnu. Každou volnou chvilku buď vyřezávám, nebo maluju a drátkuju......do toho jak na potvoru jako by se domluvily ta naše specka, logopedka a spec. učitelka ve školce a všechny tři mají svoje požadavky na nový učení......takže nevím co mám dělat dřív. A co ti budu povídat zahrada a rodina si žádá taky svý. Ale jedno jsem si v tom shonu vydobila ...a to, že se zas kažý den musím hýbat. Buď na bruslích když je počasí ( a to mě teda nááááramně baví) nebo se "tejrám na těch svých mučících mašinách" doma. Zjistila jsem totiž, že kynu a kynu......a začíná plavková sezóna (H) takže prostě musím +o(.
Já se taky moc a moc těším (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Renata K. (Renake) ID 361933, mimibazar.cz/renake (3.5.2011, 15:46)
čau segruše holky mají pravdu suprežena neexsistujje někde to s tebou plácne a co potom (chripka) (chripka) (chripka) (chripka)žádné tvořeníčko nebude :^)i já občas vypnu .a pak je to paráda koukej si dát (C)a zalést do pelechu pořádně se (noc) a pak zase něco vytvoř . Jinak je to paráda jsi dobrá (clamp) (clamp) (clamp) a budeš mít čas tak (mp) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Ladislava K. (vevey) ID 74972, mimibazar.cz/vevey (2.5.2011, 11:27)
(L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
LENKA K. (LEILI) ID 190869, mimibazar.cz/leili (2.5.2011, 8:35)
(kocka) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)
Ahooooj koťááááátka naše (F) (F) (F) (F) (F)
(kocka)koukej už rošku odpočívat :-$po vajíčkovým maratonu a (C) pátek je náš |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (2.5.2011, 8:52)
už jsem odpočívala doteť a víc nemožu |-) bo teď právě jdu upíct jeden dortík plínkový a pak mám naplánováno týden makat na učení pro Áďu (chudák, teď přicházel zkrátka +o() a pak do konce května muším něco urobit na Svátky dřeva, abych věděla jestli tam budu mít vůbec co dát ,-).....Sice budou až v červnu, ale chtějí potvrdit účast už právě na konci května, kvůli tisku pozvánek. Takže zase kolotoč nanovo.......teď taky nesedím, bo odepisuju ve stoje a za zádama mi vrčí vysavač a na plotně mi bublá hrnec 8-| 8-| 8-|...musím sebou pohnout, abych ten dortík stihla umotat, než pofrčím pro Áďouse +o(....ale jinak pohodáááá klííídek ......kolotoč se točíííííííí dáááál (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H) :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Ladislava K. (vevey) ID 74972, mimibazar.cz/vevey (2.5.2011, 11:27)
,-) ,-) ,-)teda Evi..fakt už brzdi.... ,-)...tě obdivuji jak to vše dáváš (Y) krásný květen (flower) (flower) (flower) (flower)a šetři se trošku...

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (2.5.2011, 8:53)
jo a na tě myslím, nebůj nic a na kolegu taky (H) (H) (H) (H)

ODPOVĚDĚT