Bruno děkuje všem kdo pomohli!!!!
Děkuju Hance P. která přispěla i 2x a samozřejmě i ostatním za příspěvek na mou operaci a léčbu na klinice!!! Už jsem doma, daří se mi dobře a prostě to vypadá že jsem to zvládnul:-) Velké díky všem. Váš Bruno :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Ester Langrová (Zdeněk1977) ID 169737 (1.5.2011, 22:27)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta J. (Marky80) ID 222853, mimibazar.cz/marky80 (1.5.2011, 17:16)
Marcelko, já jsem až opravdu ta poslední které můžete děkovat, pomáhám pouze materiálně, finančně a virtuální adopcí, ale své depozitum pro kočičky mít doma teď nemohu.... :-| Náš Matyáš je ještě malý na to aby nechal tato zvířátka v klidu což většina z nich po svých zážitcích potřebují především....to je bohužel to co by jim tu scházelo...my máme své 4kočky a velkého psa ale se všema je zvyklý být v kontaktu což u některých zvířatek přijatých do depozita nejde třeba i týdny...takže snad výhledově budu platnější....
Poděkování vyřídím pro děvčata co depozitují a starají se přímo, hned teď až tam půjdu s balíkem a nakoupenými věcmi pro kočičky.... (L) a Vám děkujeme a klidně zase nakoukněte (hello)

ODPOVĚDĚT
Marcela n. (Sabulka03) ID 58430 (1.5.2011, 10:30)
Bruno je moc krásný (kocka) (kocka) (kocka) (kocka).Plné uzdravení přeji brzo (&).Já Vaše fota samozřejmě sleduji,ale bojím se je otvírat.Nemůžu pak spát,protože bych si je vzala všechny,což nejde,prostě svět nespasím,já to vím,ale mozek mi to pořád nebere,s tím si rady nevím.TAK VÁM MOOOOC DĚKUJU (F) (F) (F) ZA VŠE ,CO DĚLÁTE A OBDIVUJU.Já bych obrečela každý odchod,ikdyž je jasné,že konečně maj páníčka ,který se jim může věnovat,ale mé myšlenky se ztáčej i na druhou stranu,že nejlíp by jim bylo přeci u mě ,-).DĚKUJUUU A HODNĚ SÍLY S TAKOVÝM BOJEM (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y)

ODPOVĚDĚT