Zahradní křesílka
Koupená včera v bazaru. Kdysi jsem přesně stejná obdivovala na jednom anglickém blogu, a teď jsem je uviděla a už jsou mojeeee!!! Bude to chtít opravit trošku proutí. Máte někdo radu, jak to opravit? Foceno mobilem v kufru auta.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Pavla D. (andy) ID 11113 (1.5.2011, 20:34)
JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ :-o :-o :-oTY JSOU (Y) (Y) (Y)SICE NEVÍM JAK OPRAVIT,ALE KLÁRKO TY NĚCO VYKOUMÁŠ A BUDOU PARÁDNÍ (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Klára K. (Cclara) ID 51444, mimibazar.cz/cclara (2.5.2011, 20:32)
Pájo, díky!!! (L) Zatím jsem je jen postavila ke stolu do zahrady a používáme je jak jsou, proutí opravovat neumím, a když ušiju nějaký pěkný stylový podsedáčky,který to schovaj, nadělají parádu i tak. Myslela jsem,že natřu na bílo,ale ta přírodní je taky pěkná, ale aspoň nějaký nátěr bezbarváčem by to chtělo, je to odřený a při dešti se to dost nasáklo, to proutí, tak abych to pak nemusela po zmoknutí vždy celý den sušit. Ale kdy na to dojde, to je ve hvězdách, já bych potřebovala víc rukou, jako chobotnice. O víkendu jsem louhovala a další víkend budu pokračovat. Snad se i křesílka někdy dočkaj. Pak taky natřít sudy na dešťovku, ty jsou taky šíleně hnusný +o(

ODPOVĚDĚT
Jana A. (Adamja) ID 269567 (29.4.2011, 23:11)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT