Rukola
Včera jsem koupila rukolu a byla příšerně hořká!Nedalo se to vůbec jíst,musela jsem to vyhodit.Už se mi to stalo 2x.Dá se to nějak dochutit,aby to nebylo tak hořký?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Pavlína K. (pavla123) ID 140826 (22.2.2011, 23:00)
Čím víc je hořká, tím líp. Je tam víc léčivých látek na problémy se žaludkem. Dává se do salátu v malém množství, léky taky nemůžete jíst po kilech. Na hořkost si jde zvyknout. Stejné účinky mají listy pampelišky, bršlice a některé plevele.

ODPOVĚDĚT
Dagmar Ř. (Šmodrchlík) ID 48357 (22.2.2011, 20:19)
Nam ji ve Finsku servirovali s cervenou repou. (Y) Vynikajici kombinace! (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla Š. (dssl) ID 28459, mimibazar.cz/dssl (22.2.2011, 20:16)
Já mám rucolu moc ráda....moc hořká mi teda nikdy nepřišla...mám ji ráda na pizze a nebo i ve spagetach zamichanou (pl) (pl)

ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (personal) ID 58283, mimibazar.cz/personal (22.2.2011, 19:45)
...NEKUPOVAT ,-) ,-) ,-)...rukola Je hořká +o( ,-) +o( ,-) +o( ,-)

ODPOVĚDĚT
Jiří a Blanka B. (Bubalka) ID 38457, mimibazar.cz/bubalka (22.2.2011, 19:44)
My ji nemůžem, je strašně blééé hořká. Líbí se mi, jak to všichni servírují po kopcích, ale nechápu, jak to můžou pozřít.....

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (Katybety) ID 132629, mimibazar.cz/katybety (22.2.2011, 19:33)
Rukola je hořká :-),zkuste dresing ze zakysané smetany,ocet ,cukr,sůl,pepř.Nám to tak chutná :-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (cherry.) ID 171867 (22.2.2011, 16:19)
ale rukola je hořká,tak jako pampeliškové listy nebo čekanka...ale na zahradě pěstovaná není až tak hořká jako ta skleníková..čím víc slunce a zálivky tím mín hořká (F) ale zas všechny hořčiny jsou výborné na zažívání..a taky s epoužívají jen jako doplněk,nedělá se z nich celý salát,jen na dochucení (F)

ODPOVĚDĚT
Nataša M. (rovo) ID 129113 (22.2.2011, 15:20)
No většinou jí hořkou nemám,ale mě stý hořkosti úplně brnělo v puse.Fuj!!!

ODPOVĚDĚT
Lucie F. (blanufira) ID 176608 (22.2.2011, 15:09)
Já osobně rukulu miluju...dělám si jí na různé způsoby...ale že by mě přišla nějak extrémně hořká to tedy ne.
Jinak si na ní třeba dám jen mozarelu pokápnu oliv. olejem sůl, pepř. A pak jí mám ještě ráda když na ní dám zálivku..oliv. olej, limeta, sůl, pepř, česnek...jen zlehka proházet.. (zajic)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Markytka76) ID 203192 (22.2.2011, 14:01)
*-) Já teda nevím,ale rukola je hořká.Otázka jak moc.

ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (zuzaztk) ID 13477, mimibazar.cz/zuzaztk (23.2.2011, 13:36)
Pokapávám balsamicovým octem a je to moc dobré..

ODPOVĚDĚT
Markéta D. (mmakina) ID 66112 (22.2.2011, 14:17)
Tak tak, má být hořká. Upřímně, nechápu, že někomu chutná ,-).

ODPOVĚDĚT