PSEUDOMONÁDA
Holky nemáte někdo zkušenost u malé holčiny pseudomonadu v močových cestách a i gynekologicky? Jak se léčí a jaká je odezva organismu popř následky? Díky D.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Dana Š. (gazela77) ID 42534, mimibazar.cz/gazela77 (17.2.2011, 9:23)
Pavli děkuji za vyčerpávající informace něco o tom vim, něco jsem vyčetla, ale tak zajímá mě jak to chodí v praxi, díky moc. (Y) |:o) (F)

ODPOVĚDĚT
Pavlína D. (smidik) ID 10108 (upraveno 17.2.2011, 8:47)
No leci se klasicky dle citlivosti na antibiotika popr. chemoterapeutika. Myslim, ze potom nejaky cas dostanete nocni davku biseptolu. Je potreba pridavat laktobacily- cili nejlepe mi vysel uroval biotic - spojuje biofloru s brusinkama, ktere dezinfikuji mocove cesty. Popr. zvolit kombinaci nejakych prodejnych biokultur a brusinky zvlast. Dale je nutne udrzovani mocovych cest v teple a kalhotky jen bavlnene, prodysne.Pokud chodite ne verejene koupaliste, virivku ci bazen, muze to byt zdroj opakovane nakazy. Na cas bych si to odpustila.
My se misto pseudomonas trapily s klebsiellou a byl to teda boj, ale nakonec jsem zvitezili.Bratranek mel prave pseudomonas ,chycenou z nemocnice a pekne odolnou potvoru, ale nakonec taky dobry. Jenze mame do toho reflux a celkove nemocne ledviny.
Pokud jste jinak v poradku, myslim, ze budete za chvili zdravi jako rybky. Doporucuju take chodit aspon zpocatku na kontrolu bakterii v moci co mesic popr. pri kazde teplote.
Nasledky by u normalnich

ODPOVĚDĚT
Pavlína D. (smidik) ID 10108 (17.2.2011, 8:52)
deti zadne nejsou, je treba hlidat ledviny, popr. mocovy mechyr. nejhorsi scenar je zjizvovateni ledvin a jejich zhorsena funkce, to same u mocoveho mechyre. Castejsi vyskyt infektu i v dospelosti, rado se to vraci, treba jako laryngitida nebo zanet stredniho ucha. Pokud je ale dite zdrave s normalnim vyvojem vse bude v poradku a nic takoveho nehrozi.
Dulezity je take pravidelny pitny rezim, teda ne dite topit v piti ,ale staly prijem tekutin cca dve hodky aspon puldeci az deci vody.
takze at jste brzo zdravi (L) Pavla

ODPOVĚDĚT