Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Fanynka II
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
mirka a. (Janmira) ID 306169, mimibazar.cz/janmira (12.2.2011, 9:49)
Krásné....můžu se zeptat, jak se potahuje dort, aby nebyly vidět na boku spoje? |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Věrka Š. (Věrka04) ID 137261 (12.2.2011, 12:40)
Mirko, našla jsem pro lepší představu tohle video. http://www.dortisimo.cz/news/potahobaci-hmota-formix-jak-na-potahovani-dortu/
mám sice vyšší korpusy,ale v podstatě to dělám stejně, pořád rovnám, povytahuji a uhlazuji, dokud není vše krásně rovné a hezky nepřilne k dortu. (Y)

ODPOVĚDĚT
mirka a. (Janmira) ID 306169, mimibazar.cz/janmira (12.2.2011, 15:55)
Děkuji, já většinou dělám mléčný marcipán....nevím jestli by se mi někde neroztrhl....budu muset někdy zkusit...ale tahle hladce se mi to ještě nepovedlo....jste mooooc šikovná (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Věrka Š. (Věrka04) ID 137261 (12.2.2011, 18:02)
Tenhle potah je taky z domácího mléčného marcipánu, musí se to dělat pomaloučku a opatrně. Zkuste to nacvičit třeba na hrnci nebo misce. (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina R. (ketyredl) ID 207646 (11.2.2011, 23:46)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Lucie S. (LUCABS) ID 211851 (11.2.2011, 20:11)
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Zuzana L. (zuzanita6) ID 339370 (11.2.2011, 20:05)
(Y) (Y)krasna (^) (^) (^) (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT