BIOLAMPA lienka - BIOSTIMUL,ma niekto skúsenosti??
chcu to u nás aplikovať v školke detičkám a neviem sa rozhodnuť či áno alebo nie, POPRoSíM ak mate skusenosti napíšte, vopred srdečnme ˇˇdakujeeeem. MT
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Ludmila E. (lidaes) ID 257950 (21.1.2011, 7:01)
Já z toho mám taky divný pocit.Svíti se musí každé dítě individuálně, 2x týdně 10 minut, spočítejte, kolik času tomu musí učitelky věnovat.Mně to přijde nereálné a mám dojem, že si učitelky chtějí koupit lampu pro vlastní využití a potřebují to nějakým způsobem obhájit.nebo ji někdo od nich z rodiny prodává a čeká ho tučná provize, pořizovací cena tady v Čechách je kolem 13000Kč.Tchána taky ukecal prodejce,jinak bychom ji doma neměli.Máme bioplampu Zepter, která je léty ověřená, používá se i tady v nemocnicích, přesto bych ani tou nenechala dítě svítit.Od toho děti léčit jsou rodiče a doktoři, ne učitelky.

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (Terísek 58) ID 152786, mimibazar.cz/terisek58 (20.1.2011, 21:05)
*-) *-) *-)u nás to také chtěli zavíst už dávno a nikdo jsme nesouhlasili,myslím,že by to měl provádět odborný člověk a za vědomí rodičů a ne ve školce a bůhví kdo *-) *-) *-) nešla bych do toho.....jinak krásný večer (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Ludmila E. (lidaes) ID 257950 (20.1.2011, 20:53)
tato lampa je pokud vím, schválená ministerstvem zdravotnictví.Používá se při různých poraněních, bolestech kloubů a podobně.Myslím, že je to dobrá věc, ale já bych nesouhlasila, aby aplikaci prováděl cizí člověk na mých dětech.Proč to vlastně chtějí dělat?

ODPOVĚDĚT
Mária T. (mariafa) ID 168135 (20.1.2011, 22:33)
ma to služiť na podporu imunity u detí, ja som tým bola zo začiatku nadšená, ale ked si okolo toho zišťujem podrobnosti tak ta euforia ubuda. ma sa na detičky svietiť 2x do dňa po 10 min celý školský rok- mne to pride divnééééééé, a veľa toho umeleho žiarenia- hoci možno naozaj neje škodlivé, ale čo može na tom byť dobré, ked sa musí prístroj nabiť v umelej elektrine, aby mohol vidať nejake uzdravujuce svetlo. Oslovila som Vas, lebo projekt prišiel z čiech, a som prekvapena, že len vy 2 ste reagovali a nik to tu viac ........ Bude asi to zase len o biznise, dikeik za príspevok, veľa zdravička prajem.MT

ODPOVĚDĚT