Chce zmenu-Poradite?
prostrihat, sestrihat ofinu ano ci ne...typy na stranky s divcimi ucesy?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 22 komentářů
Pavlina H. (ppalika) ID 141437 (22.1.2011, 18:48)
:-o :-o :-o ty jo :-o :-o :-oto nemá chybu (Y) (Y) (Y) (Y)krásný vlasy ,-) (L)

chápu, že chce změnu, znám holčičky, co měly vlasy kupu let na zadek a po zkrácení si strašně hověly, jak se jim ulevilo, jak byly vlasy těžké , bylo jim asi 8 let a mají pořád tak do půlky zad nejdelší (ted 13 let)už by to nechtěly (N) ale vypadá to krásně ale :-o :-o :-o

ODPOVĚDĚT
YVONA K. (YVONN) ID 200660, mimibazar.cz/yvonn (22.1.2011, 15:10)
pane bože :-o :-o :-o :-o :-ojakou změnu???????,já bych dala i milion ,kdyby mi v životě něco takovýho narostlo na hlavě,nebo mojí dceři (F)ale asi víte očem mluvíte (F)i když já říkám jedno ,krátký vlasy může mít každý,dlouhý jen vyvolení od přírody :-( :-(já bych na to nesáhla :-o :-omá překrásný vlasy slečna (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Vlasta K. (Jupinka) ID 175038, mimibazar.cz/jupinka (22.1.2011, 17:38)
(L)dekujeme vlasky sklizi uspech i kolemjdoucich zvlast kdyz ma jen culiky nebo rozpustene, ale vseho moc skodi a ja Kacenku nechci nijak ovlivnovat. kdyz nechavala rust pomahala jsem ji s peci o ne kdyz chce strihnout doprovodim k holici :-$. Uvidime co vykoumame a jaky bude vysledek

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (Grétka) ID 14862, mimibazar.cz/margaretka (17.1.2011, 15:55)
Já měla stejné, trochu víc vlnité. Když jsem je chtěla zkrátit - šla jsem "na boba" po těsně nad ramena. Ofinu nezkoušejte, protože vlásky se vlní a nevypadá to dobře. A hlavně neudělejte chybu jako já - měla jsem kadeřnici, která nevěřila, že chci tak razantní změnu a šmikala mi to na několikrát, čímž jsem přišla o možnost vlasy prodat :-@. Takže se nejdřív pozeptejte, kde je koupí a pak jděte rovnou tam. Pramínek si nechte zaplést do copánku, zagumičkujte a rozhodně uložte na památku (flower) PS: hlava byla tak nádherně lehká ... ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (17.1.2011, 12:28)
(K) Paní Vlasto, vlásky jsou nádherné ale pro malou to pohodlné není, má vnučka má taky takové , husté a bohaté před měsícem zkrátily po lopatky a je spokojená, dá se to všelijak učesat nekudlá to tolik a až bude holka starší a bude chtít takové háro at si nechá narůst ale ted je lepší kratší naše malá vždy brečela na plavání , pod žádnou čepku ty metrové vlasy nenacpala, ted je klid. (L)

ODPOVĚDĚT
Vlasta K. (Jupinka) ID 175038, mimibazar.cz/jupinka (17.1.2011, 4:43)
Dekujeme za nazory (L) co clovek to nazor. Jen na vysvetlenou vlasy dcera do ted strihat nechtela ja ji vzdy jen brala na zastrizeni, ted, ze pujdou pryc je opet jeji rozhodnuti a to same co se tyka bryli. Konecny vyber byl na ni a na opticce, protoze ma hodne dioptrii, silna skla tak tenke ramecky mit nemuze. Ve svetle barve se necitila dobre. Je fakt, ze k plesovym satum nic moc, ale ty mela na sobe jednou v zivote a k dzinam triku a copum jsou myslim v pohode :-$. Zmena bryli bude take, ale ne ted hned neni to levna zalezitost...bohuzel +o(...Kacka vsechny vase prispevky cetla (X) a zmenu vam ukazeme az probehne (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana Č. (cermi) ID 903, mimibazar.cz/cermi (16.1.2011, 23:19)
Já bych ofinu nedělala...Znám z vl. zkušenosti, že ne každé vlasy si na ní zvyknou...pak to nevypadá pěkně.Nechávala jsem pak dcerce znovu dorůst...což je praktické.Nepadají vlasy do očí apod...Já bych zkrátila do půli zad. Bude si moci sama udělat ohon, půjde cop...Když sestříháte, půjde zaplétat hůře, konečky různě trčí...Už i to bude velká úleva. Ukázala jsem Kačenku mojí Janičce...hned si vybavila sebe...rozhodně doporučila to, co říkám (Y). Každopádně pak by ev. šel vybrat i jakýkoli jiný střih....držíme palce pro správné rozhodnutí (Y)

ODPOVĚDĚT
Marcela F. (macimaci) ID 186526, mimibazar.cz/macimaci (16.1.2011, 23:09)
Chudák holka,ani se jí nedivím. V létě musí trpět jako pes. Kdo neměl takové háro,nepochopí. Až kus ustřihne,hlava bude o ,pěť kilo lehčí a uleví se jí.
Přijde mi mlaďounká na to,aby se musela tahat s tímto na hlavě. Vlásky bych šmikla pod lopatkama,prostříhala,udělala ofinku a bude fešanda. Mě osobně se takto tyto vlásky vůbec nelíbí.

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (jovi) ID 59332, mimibazar.cz/jovi (16.1.2011, 20:08)
já bych se přiklonila a nějaké mikádko na ramena.Sama jsem měla dlouhé vlasy a je to hrůza

ODPOVĚDĚT
Marcela n. (Sabulka03) ID 58430 (upraveno 16.1.2011, 21:06)
Vlasto,vytvořila jsem pro Tebe složku Tak jde čas,kde ve finále už pomalu s občankou v kapse frajerka ,si vlasy dělá sama,tak jak to u nich frčí,ale je to o věku.Když vidím ty první jak to začalo a jak je dnes....No není tam vše,měla rozcuchy ,krátké hodně,si pamatuješ možná.No na svůj věk měla snad všechno,tedy krom pro dospělé trvalé a tak.Já 1. účes až na učňáku a ještě za svoje,ale to byla hned trvča a pak na hromadné fotce to byla jedna koule stejná vedle druhé :-D ,-) ,-).Ale to patřilo k té době no co. (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (martinavanic) ID 73319 (16.1.2011, 19:22)
i když ne tak dlouhé, ale jen na zadek měla moje dcera taky.. teď jsme ostříhali na ramena..a ofču a vypadá moc hezky, i když hned hlásila, že si vlasy zase nechá narůst... takže přeju dobrou ruku při výběru účesu (Y)

ODPOVĚDĚT
Marcela n. (Sabulka03) ID 58430 (upraveno 16.1.2011, 22:04)
Jo ještě jsem chtěla,mám sousedku a ta měla vlasy taky tak dlouhé co jí znám.Říkala,že to tak má od dětství a měla to tak do svých 35-ti let,což si osobně nedovedu představit,že bych na vlasy nesáhla tolik let a chodila jen zastřihávat konečky.Jsem si říkala,že je celé roky stejná a ted se nechala ostříhat a ta tak prokoukla a omládla,je ted šmrncovní,což Tvoje Kačenka omládnout nepotřebuje vzhledem k věku,ale třeba jí to prospěje a ty si ale budeš muset koupit ještě 1 vidle na odhazování dalších nápadníků,takže tě to bude stát ještě nějakou kačku,ale 1 vidle tu mám ,-),dám :-).Né ale ted vážně,vždyt kadeřnice může stříhat pomalu a až se Vám u Kačky nebo Kačce bude líbit délka,tak řeknete stop a hlavně vždyt jí to můžete nechat pak zas narůst zpět.Má na to ještě 90 let. (koule) a to meziobdobí ,kdyby jo nebyla spokojená,tak po sepnutí bude vypadat stejně jako když to sepneš ted,držím

ODPOVĚDĚT
Marcela n. (Sabulka03) ID 58430 (16.1.2011, 18:18)
Ahojky Vlastíííí a Kačííí,za mě ostříhat.Krásné jsou,to je bez debat,ale už si jich užila leta a chápu,že chce změnu,chce to zkusit.je to ženská.My furt také vymýšlíme,co s tou naší řepou.Chápu,že tak nechce prožít půlku života,tak popusť uzdu fantazie a že jí máš na rozdávání né :-).Stejně by ke stříhání došlo jednou.Když nebudete spokojený,tak tak mladým holčínám zase rychle dorostou,tak v tom není problém.S tou ofčou jak máš strach,tak když by se nelíbila,dáš sponku jako nosí ted,to půjde,ale můžete zkusit 1.účes s dlouhou a pak zas může být další změna,že ostříháte ofinu po čase.Ve sponce když je na ní zvyklá není poznat ,zda je sepnutá krátká nebo dlouhá.Hlavně když to obrečí,tak já nic nepsala jo,já muzikant (pirko).Já řvala vždycky,ale to bylo řečeno: zastřihnout nad obočí a odcházela jsem s ofčou nad čelem,tak tak už to nechodí

ODPOVĚDĚT
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (16.1.2011, 17:12)
krásné vlásky, vždycky jsem záviděla holkám, co měly takové, ale asi to musí být strašná práce o ně pečovat. Pokud chcete změnu, tak bych zkrátila maximálně o polovinu a pořád budou dost dlouhé.

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (vikinka1) ID 166108, mimibazar.cz/vikinka1 (16.1.2011, 14:31)
Tak já bych je ostříhal ale k lopatkácm a ty vlásky ostříhané bych schovala. Známá to takhle udělala a pak si z nich nechala udělat na svatbu příčes v dospělosti |:o)

ODPOVĚDĚT
Jana R. (jandula5) ID 138531, mimibazar.cz/jandula5 (16.1.2011, 14:15)
ostříhat nééééééééééé ,-)co my bychom za ně daly ,-) To je nádhera :-o Já když, tak bych nechala postupně sestříhat strany, třeba i vzadu a sestříhnout jen konečky, tak 10cm max. :-) to za nás (L)

ODPOVĚDĚT
Eva S. (Evásek.cz) ID 74048, mimibazar.cz/evasek22 (16.1.2011, 13:38)
Dcera měla vlásky po zadek a chtěla sama ostříhat na mikádo. Pak jí dorostly do pasu a zase je chtěla ostříhat - na podkovičku a nemůže si to vynachválit.
Vlasů bylo spíš líto mě a kadeřnici, ale jsou to jen vlasy a dorostou :-), takže bych se nebála zkrátit i víc, třeba pod ramena - teda pokud Vaše dcerka na vláskách nelpí a sama chce změnu.

ODPOVĚDĚT
jarmila d. (barulinek) ID 46340 (16.1.2011, 13:37)
Dobrý den,bylo by za mě hezké ostříhat délku na lopatky,pak si culík apd.muže udělat takéa bude to i pohodlnější .
Snad se nebudete zlobit,sice má dverka pěkné vlasy hezky vlnité,ale mě se až tak dlouhé vlasy nelíbí,přijde mi to zbytečné a musí být to i nepohodlné .

ODPOVĚDĚT
Markéta Š. (majole) ID 19836, mimibazar.cz/majole (16.1.2011, 13:31)
:-o za mě nestříhat! , ale chápu vás....i když je bude mít ale zkrácené, pořád budete česat culík, copy, atd.... já bych nechala, je to nááádhera (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Olga P. (Freya) ID 37220, mimibazar.cz/freya (16.1.2011, 13:02)
vlásky má krásné, ale určitě bych je nechala zkrátit, nebála bych se zkrátit pod ramena, takhle dlouhé mi nepříjdou zrovna praktické ani moc moderní, šikovná kadeřnice určitě něco vymyslí, ofina mi nepříjde zrovna in, hlasovala bych pro sestříhání tak patnáct čísel pod ramena (Y) (L) něco takového http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/12/ nebo tak http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/23/

ODPOVĚDĚT
Renata F. (Viko) ID 233071 (16.1.2011, 12:48)
Ne,ne ne prosím ne to je škoda :-o :-o

ODPOVĚDĚT
Celkem: 22 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>