Helen Doron
Maminky, jaké máte zkušenosti s touto metodou, stojí to za to? Naučí se tam děti? Jakou jinou jazykovou školu by jste doporučili v Praze pro 5 leté dítě?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka H. (lena 13) ID 105229, mimibazar.cz/lena13 (14.1.2011, 20:06)
Dobrý večer.
Má dcera chodí už 1,5 roku na tento kurz a myslím, že výuka je pěkná.Mají moc hodnou paní učitelku a opravdu si s nima hraje formou výuky.
Dceři je teď 6 roků a trochu Aj uměla, protože jsme žili v Anglii, ale ostatní děti se tam hodně naučili, ale určitě to chce s nima procvičovat i doma, což se musím přiznat my neděláme a je to znát.
Jen se mi to zdá hodně drahé.
Hezký večer.
S pozdravem Lenka

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (camilka) ID 15861, mimibazar.cz/camilka (14.1.2011, 13:00)
Také jsem se o to hodně zajímala,odeslala jsem jim přihlášku ,ale nikdo se mi neozval....jsme z Česk.Budějovic....takže jsem holky přihlásila do soukromé jazykové školy,kam chodí od září....jsou tam jen 3děti/naše 2+holčička/,jezdíme 1x týdně na hodinu,učitelka na ně mluví jen anglicky,mají spec.učebnu-hernu a na besídce jsem valila oči,co umí.....i doma se jich ptám a nechápu,jakým tempem vše zvládají....a navíc je to moc baví,ještě to neberou jako povinnost,ale zábavu.Ted jim bylo 5let ,takže za nás doporučuji najít si malou soukr.školu....platíme 1 400,- za každou na půl roku.

ODPOVĚDĚT
Jitka A. (jitkaad) ID 134108 (13.1.2011, 19:21)
My máme výhodu, že se tahle metoda u nás na škole učí od první třídy, zdarma, syn chodí do první třídy, umí hodně slovíček, ale nenutím ho mluvit, posloucháme každý den CD a rozumíme co se tam říká, ve škole jim to taky jde. Jsem ráda, že máme tenhle projekt na naší škole, aspoň nebude dětem do budoucna angličtina cizí (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra U. (mapeol) ID 222555 (13.1.2011, 18:44)
Náš syn do ní chodil než šel do školy , jeden ten školní rok , ale nic moc jsem z něho nedostala , mluvit nechtěl , pár slovíček řekl jako "banana" apod. takže žádné křiky. Potom ten další rok už chtěli peníze najednou ( asi 12 tis.) a to už jsme nedali , možná kdyby pokračoval tak by to mělo ten efekt , takže to chce domyslet jestli bude chodit stále. :-p :-p

ODPOVĚDĚT