...naše předvánoční práce v koupelně...
...nedávno jsem tu sondovala, může-li být k modrému obkladu fialová zeď...nyní jsme pokus uskutečnili a myslím že to není špatné .o) jen ještě ty staré cementové šedé spáry mě čekají předělat na bílo :o)))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Alena S. (Alismisa) ID 330152, mimibazar.cz/alismisa (8.1.2011, 13:42)
Taky krásné bydleníčko... :))
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Eva H. (Stockma) ID 27557, mimibazar.cz/stockma (5.1.2011, 9:25)
Rady,
taky jsem přetírala spáry na bílo a docela to získá!!! Mrkněte k nám, ta fotka je sice hrozná, jen pro ilustraci, my už to teda máme dýl, ale za úsilí to stálo, když nejsou prachy na nové obklady...
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2732075

ODPOVĚDĚT
Radka V. (aknirok) ID 287175 (5.1.2011, 9:30)
Evi, Vaši fotečku mám uloženou už strašně dlouho, právě mě zaujalo, že máme stejné obkladačky ,-) a čím jste natírala ty spáry - balakrylem?? asi pěkná piplačka, a hned se musí to omylem přetřené utírat, nebo to pak jde dolů nějaksetřít?? Díky Radka (hello) (F)

ODPOVĚDĚT
Eva H. (Stockma) ID 27557, mimibazar.cz/stockma (5.1.2011, 9:47)
jojo, balakrylem, dělala jsem to tenkým štětečkem a aby se dobře překryly ty původní spáry, musela jsem to dělat 2x, na některých místech 3x.
Časem se to vyšepelí na nejvíc namáhaných místech, jako u umyvadla a tam kde je to prostě v kontaktu s vodou, takže u vany jsem to už přetírala po čase - asi po roce - znovu. Co se týče těch přetahů, snažila jsem se to ze začátku hned utírat, ale stejně se tomu neubráníte, takže nejlepší fígl je nic nezachraňovat, natírat a až to všecko máte 3x natřené - tak pak vzít žiletku a kolem spár to seškrábnout...tak ať se vám to podaří, je to trošku piplačka, ale rozhodně lepší zatnout zuby než hledět na škaredé spáry...
Ještě k té vaší výmalbě...ta fialková je moc hezká, jen si myslím, že by to ještě víc získalo, kdybyste strop měli bílý, protože by hezky korespondoval s těmi spáry!
(F)

ODPOVĚDĚT