![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160511/14/a157934-1462970846.jpg) | Petra K. (korbelinda) ID 157934, mimibazar.cz/korbelinda (26.12.2010, 22:45) |
To bych se také chtěla naučit.Mám presovač asi 5 let a dodnes jsem se nenaučila dělat ani pěnu. Udělám si klasiku presso a jdu od toho. ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Lenka Matušinová (ULendulky) ID 8197, mimibazar.cz/ulendulky (26.12.2010, 22:53) |
Peti, mě to taky snad po pěti letech poradila jedna šikovná barmanka... studené plnotučné mléko tou parní tryskou našlehat a vlastně ohřát a pak do toho jen pomalu lít silné presso.. napěněné mléko nahoru už nepřidávám, té pěny ze spodního mléka je vždy dost.. ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160511/14/a157934-1462970846.jpg) | Petra K. (korbelinda) ID 157934, mimibazar.cz/korbelinda (27.12.2010, 12:52) |
Aha, tak já mu mám akorát čerstvé mléko z automatu,tak to večer schválně zkusím a podám hlášení ![|:o)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
ODPOVĚDĚT |