![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120905/17/a23742-1346859947.jpg) | Martina S. (tinas1) ID 23742 (3.11.2010, 17:45) |
Moc hezké receptík by nebyl? Nebo alespoň mi prosím hoďte dov zkazíků z čeho je ta poleva. Určitě by se to líbilo i u nás. Děkuji. ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/101013/19/a91099-1286991205.jpg) | Dana B. (Araman) ID 91099 (3.11.2010, 19:01) |
Dobrý večer Martino.Děkuji za komentík.Recept jsem použila z časopisu Apetit.Tady Vám posílám odkaz. http://www.apetitonline.cz/recepty/vyhledavani/cheesecake/kategorie/apetit/podkategorie/vse/pouze-nove/ne/razeni/shoda/strana/1 Místo Philadelphia=smetanového sýra dává manžel Fenix.Je velice podobný americkému.Jinak jsme to zkoušeli i s tvarohem, zakys. smetanou nebo pomazánkovým másem.S fenixem je to asi nejlepši.Není tak tekutý.Na těch stránkách je jich hodně a určitě jejich recepty fungují.Jako poleva je rozpuštěná čokoláda na vaření.Toď vše.Přeji ať se podaří a chutná.Dort je opravdu božský. ![(hello)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
ODPOVĚDĚT |