Duhové longiesky v praxi
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lenka H. (LenHav) ID 132670, mimibazar.cz/lenhav (28.9.2010, 20:21)
To jsou správné gaťky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) můžu se zeptat, z jakého materiálu pletete? Už o takových delší dobu uvažuju, ale pořád nemůžu trefit ten správný matroš, aby to nekousalo, nevytahovalo se, příliš nežmolkatělo *-) Díky moc předem (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana K. (desconhecida) ID 216544, mimibazar.cz/desconhecida (28.9.2010, 20:36)
Vyzkoušela jsem už různé ovčí vlny, každá má něco do sebe. Momentálně mám nejoblíbenější Tuzemskou ovčí (kupuji ji osobně od pána z Robous), je nejjemnější, má největší přirozený obsah lanolinu, ale bohužel asi nejvíc žmolkuje - pokud se to ale otrhá, už asi po týdnu se nové žmolky nevytvářejí, nebo jen maličko, takže to zase tak nevadí.
Super je i šumavská ovčí, maličko hrubší než tato, Merino od SDS se musí více lanolinovat a vlna Sport od Ariadne, žmolkuje nejméně, je příjemná, slaboučká, ale přijde mi taková nejmíň přírodní, ale jinak v poho, lanolinování normál.
Zkusila jsem i další barvené, ale nějak mě neuchvátili, ráda si to barvím sama a tato tlouška mi vyhovuje, i cena je příznivá...
Tak snad jsem pomohla. Ještě teď budu zkoušet vlnu od Františka Mizery z Týnu nad Vltavou, ale zatím nevím, co to bude a čekám na dodávku.

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (LenHav) ID 132670, mimibazar.cz/lenhav (28.9.2010, 20:43)
Jani, díky za naprosto vyčerpávající informace (L) (L) (L) bohužel máme doma alergika, takže u nás vlna nepřipadá v úvahu :-S tak se budu muset poohlédnout po něčem jiném :^) je to zvláštní, prý na vlnu je minimum alergiků, ale syn měl holt smůlu, že je zrovna v tom minimu :´( ještě jednou díky a posílám i pochvalu, Vaše vlňáčky jsou báječné |:o) (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 236653 (28.9.2010, 18:03)
Ty jsou úžasné, taky by se nám šikly :-)

ODPOVĚDĚT