Jedeme na výlet
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Petra A. (P3TRUSKA) ID 101599 (25.9.2010, 9:34)
jsem si říkala že je ta mikina naprosto boží a teď koukám že je to roxy, tak to se nedivím že je tak úžasná ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) jinak na výročí samozřejmně zapoměl, byli sme v tescu, šel něco koupit do zlatnictví, tak sem říkala jé, nezapomene, to je super, a on koupil Nátě řetízek se srdíčkem, tak sem si řekla - je to jasný...večer říkám jdeme na večeři, tam povídám, víš že je dnes 24 září??? a on na to - no a co??? tak sem mu řekla že máme pětileté výročí svatby a tak na mě čučel jak puk ,-) ,-) ,-) ,-) ale bylo to super...a co jak vy?dnes je tak hnusně a my chtěli jít pouštět draka (H) (H) (H) (H)

ODPOVĚDĚT
Jana M. (JanulaGr) ID 196015, mimibazar.cz/janulagr (25.9.2010, 10:37)
Tahle mikča byla fakt dokonalá |:o), bohužel nám byla brzy malá... :´(. A s tím řetízkem jsi mě tedy fakt pobavila ,-) ,-) ,-), to se to tedy hezky sešlo ,-) ,-), tak ale určitě Ti to vynahradí :-$, to víš, chlapi na ta data moc nejsou ,-) ,-). My jsme doma, (child9) marodí (chripka), jen kašel, teplota a rýma, ale protože jde ve středu pod tu narkózu, tak musí být úplně v pořádku... :-(. Tak (hello) (hello) a snad se ukáže trochu (child1), ať můžete jít pouštět toho draka :-) :-). (L) (L) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Petra A. (P3TRUSKA) ID 101599 (25.9.2010, 13:31)
no to jo, tak držím pěsti ať ten kašel vyleží (Y) (Y) (Y) vím že jsou s tím problémy, nechtějí uspávat když je rýma, malá by se mohla udusit (N) (N) (N) u nás sluníčko vylezlo - trochu, hlavně začal víc foukat vítr, ale Natála že je unavená a sama šla spát, tak doufám že vyleze z postele brzy ,-) ,-) ,-) ,-) myslíme na vás písněte jak ste dopadli (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Veronika Čapková (VVVerunka) ID 86857, mimibazar.cz/0 (12.9.2010, 9:02)
(Y) (Y) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT