Místo Duvilaxu
jsem koupila tohle.Všimla jsem si toho až doma,ale myslím,že to vyjde na stejno.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Marcela L. (Limarurb) ID 290389, mimibazar.cz/limarurb (3.9.2010, 16:55)
Romanko!!!!Snad to tak je ??!!!Já nemám s tímto zkušenost!!!Rozhodně držím palce a dej prosím vědět,jak to dopadlo!!!!!Je to jako husté mléko???? (flower) (hello) (hello) (hello) (hello) (F) Podle co jsem mohla přečíst,to opravdu vypadá,že by to mohlo být!!!Kolik jsi platila????Ať už to víme vše!!! (F) (L) (F) |:o)Pááá !!!!

ODPOVĚDĚT
Romana Š. (Šmoulinka) ID 46444, mimibazar.cz/Smoulinka75 (3.9.2010, 21:54)
Marcelko,nemám zkušenost s Duvilaxem,ale tohle je dobré,alespoň podle toho kousíčku,co jsem zkusila.Natřela jsem jedno dno a je to v pohodě.Zítra zkusím víc.Je to jako husté mléko (Y) a po zaschnutí průhledné,takže je to asi ono.Tady u nás totiž obchodníci hrají na náhražky všeho možného,takže Duvilax jako takový tady asi nekoupím.Tohle stálo 79,-,ale podotýkám,že u nás je dost draho,takže se určitě dá koupit levněji. ,-)

ODPOVĚDĚT
Marcela L. (Limarurb) ID 290389, mimibazar.cz/limarurb (4.9.2010, 8:55)
Jsi hodná,že se podělíš o zkušenosti!!!!!Za to Tě moc chválím!!!Ale jak vidíš,nikdo nikde!!!!Tak jsme se poradily navzájem!!!!! ,-) ,-) :-) ,-) :-$Ale já jsem moc ráda,že jsi ho sehnala!!! |:o) |:o)A uvidíš,že se k němu budeš vracet!!!Vím,že jsem byla ten pokušitel!!!!!!!!Ale je to s ním vážně perfektní,určitě mi nebudeš za něj nadávat (H) ,-)!!!! Udělá krásný povrch ,zpevní i se krásně leskne!!!Mě přijde,že se mu ani lak nevyrovná!!!Tak ať se ti osvědčí!!!Ahojky Romí a měj se supr!!!!Pááá (D) (hello) (flower) (hello) (hello) (L) (L) (L) (K) (L) (F) |:o)

ODPOVĚDĚT
Romana Š. (Šmoulinka) ID 46444, mimibazar.cz/Smoulinka75 (4.9.2010, 11:18)
Marcelko,já jsem si říkala,že to vložím,kdyby někdo náhodou kupoval tak jako já-poslepu ,-),tak aby holky věděly,že není jen Duvilax a aby se nelekly.Zatím jsem s tím natřela jen dno,ale je fakt (Y).A můžu potvrdit,že je určitě lepší než vodou ředitelný lak(alespoň ten,co jsem měla já).Mám pocit,že ten lak pracuje i po zaschnutí,když na něj kápne voda a to my nepotřebujeme,že?A pak je rozdíl i v ceně.A dost podstatný.Měla jsem lak (ten nejlevnější)za 119,- a tenhle vilax je za 79,-.
A Marcelko,ještě jednou děkuji za tip.Určitě budu spokojená (L)

ODPOVĚDĚT
Marcela L. (Limarurb) ID 290389, mimibazar.cz/limarurb (4.9.2010, 12:35)
Vážně jsem ráda,že jsem mohla poradit!!!!Ahojky !Měj se !!!! (hello) (hello) (hello) (hello) (L) (L)

ODPOVĚDĚT