Hana V. (hacík) ID 124443, mimibazar.cz/hacik (15.8.2010, 17:47) |
jé Leni, tak mi prosím nějaké pošlete, to budu moc ráda HANA
ODPOVĚDĚT |
| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 55375 (15.8.2010, 17:59) |
a ještě jedna zmrzlinka DOMÁCÍ STRACCIATELLA: 250 g nízkotučného tvarohu (vanička), 1 šlehačka, 70 g hořké čokolády. Dobře vychlazený tvaroh utřeme s moučkovým cukrem podle chuti. Čokoládu rozehřejeme nad parou a vidličkou rozmícháme s tvarohem DOBROU CHUT
ODPOVĚDĚT |
| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 55375 (15.8.2010, 17:56) |
Alespon nějaká ochutnávka „GYROS MINUTKA“: Plátky kuřecího masa naklepeme, ochutíme kořením Gyros, potřeme hořčicí s křenem a obalíme v polohrubé mouce. Smažíme v rozpáleném tuku. Po opečení dáme na jednu stranu plátek anglické slaniny, na druhou stranu plátek sýra Eidam. Vložíme zpět do pánve slaninou dolů a krátce (do rozpuštění sýra) osmahneme. Podáváme s brambory (nejlepší jsou „americké“) a zeleninovou přílohou. KUŘE V BYLINKOVÉM TĚSTÍČKU: Vymícháme těstíčko z 2 vajec, trochu mléka, 3 lžic hladké mouky, 1 lžíce Solamylu, 1/2 prášku do pečiva, nasekaných bylinek (petrželka, oregano, bazalka), Vegety nebo soli. Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, obalujeme v těstíčku a smažíme v rozpáleném tuku. Podáváme s hranolky, bramborovou kaší, zeleninovým salátem.
ODPOVĚDĚT |
| | Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 55375 (15.8.2010, 17:57) |
ještě něco sladkého JAHODOVÁ ZMRZLINA: 250 g jahod, 2,5 dl šlehačky, cukr podle chuti. Jahody rozmixujeme, podle chuti osladíme a zlehka vmícháme ušlehanou šlehačku. Nalijeme do misky, přikryjeme alobalem a dáme zmrazit. Zmrzlinu vykrajujeme lžící (namáčenou ve vodě), porce zdobíme čerstvými jahodami.
ODPOVĚDĚT |
| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 55375 (15.8.2010, 17:54) |
Písněte e-mail a já vám ráda pošlu recepty mám jich dost.i z obrázky
ODPOVĚDĚT |