kamarádky a tety,ted přes léto sem moc nechodíme
všechny Vás moc zdravíme a přejeme krásné letní dny :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (9.8.2010, 6:00)
(L) (L) (L) AHOOOOOOOOOJ kamarádi.... (F) (F) (F) My teď tady tak nějak vůbec nejsme :o( +o( (zip) :-S Já jsem ráda, že dojdu aspoň na nejnutnější místa, takže teď moc nemám na komentíky čas, ale mrzí mě to... :-| Ale dnes už nemůžu (child3) tak jsem toho využila a vlítla (witch) (witch) (witch) jsem hned tady :o) :-) Vložila jsem pár (P) (P) z včerejší oslavy (sampus) ,-) takže Vás tímto dneska zdravím (F) (F) (F) a přeji krásný celý týden a všechny dny v něm ať máte co nejkrásnější !!! (kocka) Nevím kdy se zase ukážu.... Teď budu mít celý týden totální relax (plaz) (plaz) (plaz) :-) takže uvidíme jak vyjde čas.... ☼ tak se mějte co nejlíp a pořád na Vás myslím i když nepíšu denně :o)) :-p (flower) (hello) (flower) (hello) (flower) (hello) (flower) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (cateryna) ID 92523 (3.8.2010, 13:53)
ZDRAVÍME PO DELŠÍ DOBĚ (hello) (hello) (hello)FOTEČKY NÁDHERNÉ (Y) (Y) (Y)NĚJAK NESTÍHÁM, U NÁS VŠE V POŘÁDKU A KONCEM ŘÍJNA NÁM ZAČNE TEN PRAVÝ KOLOTOČ (child7) ,-)MĚJTE SE BEZVADNĚ (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana A. (Veruka) ID 22753, mimibazar.cz/veruka (3.8.2010, 8:50)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) [A] [A] (L) (L) (L) (L) (L) (L))moc děkuju za milé komentáře.Já jak už pracuju a navíc jsouu všechny děti doma tak mmb nestíhám.Přejeme krásný zbytek prázdnin!!!!!!!!!!!! (kytara) (hello) (child1) (L) (F)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (28.7.2010, 21:50)
Mirinko, krásného bratříčka máš a jak už vyrostl, jsi určitě chůva veliká a maminky pomocnice, moc Vám to sluší zlatíčka (L) (L) (L)užívejte prázdnin, my také pořád někde lítáme, teď i na chatě a zrovna marodíme s angínou, ale já musím do práce kvůlivá dovoleným, takže sháním hlídáníčko, co se dá, tak krásně užívejte mamču, Elí pořád říká, kdy už budu mít dovolenou a budu s ní doma a proč musím chodit do práce, ach jooo, málo se užijem, za to víkendy jsou (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (scharkezyova) ID 70535, mimibazar.cz/scharkezyova (25.7.2010, 7:26)
(L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Alena K. (All...27) ID 170911, mimibazar.cz/all27 (22.7.2010, 8:40)
ahoooooj zlatíčka (L) (L) (L) Jituško, toto je naprosto úžasná fotečka, nemůžu se vynadívat na Tvé zlatíčka (Y) (Y) (Y) a co Matyášek, už je to lepší, to je hrozné, když dětičky marůdkujou, vid (F) (F) (F) posíláme moc uzdravujících (L) (L) (L) (L) my se máme fajn, já také moc nestíhám, ani moc foteček sem nedávám, přiznávám, že více jich mám na facebooku, nechodíš tam náhodou také? (Y) (Y) Jituško a jak jinak užíváte prázdnin? máte doma tatku??? a bude nějaká dovča...u nás až za rok, až bude Rozinka větší, ale už se moc těším ted ,-) ,-) ,-) posíláme (L) (L) (L)a moc a moc pozdravů (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (22.7.2010, 22:44)
Ahojky,jo jo na FB jsem Alenko denně,tak mě zkus najít(Jitka Stulíková).Moc děkuji za miloučké komentíky (L) (L) no Matík už opravdu není mimčo,je to už velikej klučík (Z) fakt to tak uteklo :´( :´( :´( Tatka nám chodí do práce,už od března,ale má to jen do konce srpna,tak zase strach jestli smlouvu prodlouží :^)no musíme doufat.Ted příští týden má dovču,ale nikam nejedeme,jen asi na 3 dny na Lipno a nějakej výletík,moříčko snad příští rok (child2)Jina Maty už je doela dobrý,ted ještě zítra jak dopadne moč,měl tam nález,tak snad to bude Ok,jinak zase ATB +o( léta užívám spíše já z Mireč,ale tatkovi to neva,nemusí tyhle vedra,tak hlídá doma Matíka a my chodíme na řeku nebo mamce na bazén (child2) (plavec) (child2)tak se mějte moc hezky rodinko a zase nědy napísanou a nebo na FB (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (22.7.2010, 7:03)
(hello) AHOOOOOOOJ kamarádi :o) (F) Jdu Vás opět po menší pauze pozdravit (flower) popřát vám co nejkrásnější den i ty ostatní.... (leto) (child2) (leto) a taky se s Vámi na delší čas rozloučit... *-) zítra se jdu příjmout do nemocnice ,-) ale o víkendu mě nechaj ještě doma a asi v neděli večer nástup a hned v pondělí na operaci... +o( tak snad z banální operace zůstane banální operace a nic mi s nohou neudělají jiného :-D teď se směji, ale trochu strach mám, aby to pak bylo v poho - už teď mě mrzí, že nemůžu ven, takže je i Adi pořád zavřená doma no... (zip) :^) :-| ale celý příští týden jak budu v nem. bude mít doma tatínka a konečně s ní půjde někdo ven (radost) (child2) Takže se tady mějte krásně a snad se sem nějak za ty 2 týdny dostanu... :-) možná později, ale já se pak jistě přihlásím :o)) (pusa) mějte se co nejlíp... (jablka) papa (kocka) (hello) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (22.7.2010, 22:45)
Ahojky,Kačí,budu na tebe myslet,určitě to bude vše Ok (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)drž se a pa pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOVĚDĚT
Dana P. (Baffi1) ID 156741 (22.7.2010, 1:07)
(pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (Y) [A] [A] (Y) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (L) Jsou kouzelní, Jituško (L) (L) |:o) (F) (pusa) (Y) Matulkovi přejeme brzké uzdravení (L) (L) (K) |:o) |:o) (Y) Také teď v létě nestíhám ještě víc než jindy :-$ (F) ,-) |:o) (F) Mějte se celá rodinka moc, moc hezky - a hlavně ať jste zdraví |:o) (L) (F) |:o) (L) (F) (Y) (Y) :-) :-) (child1) (pusa) (leto) (child1) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (21.7.2010, 9:23)
(L) (L) (L)ahojky zlatíčka maličký (L)krásný (L) (L) (L)ˇ
moc děkujeme za komentíky (F)a za přání pro Lucinku (D)já ted´ taky vždy jen juknu na maily a mmb a zase běžím (F)a ještě k tomu mi nešel net, takže jsem se dohadovala se společností Rio média 8-| 8-| 8-|
my jsme si koupili v Tescu na akci obr stan a o víkendu vyrazili na Lipno, byli jsme ve dvou kempech, přes den super, ale první noc dělali sousedi kravál a druhou noc jsme chytli strašnou bouřku a vichřici, že jsem z toho byla pěkně vyděšená 8o| :-o 8o| a ještě k tomu nám zatékalo do stanu, předsíňka byla úplně mokrá a v ložnicích jsme měli vodu v rozích, takže spacáky byly do půlky nacucaný :-$takže jsme ho šli hned reklamovat :-$ posíláme pusu Matýskovi, at´ je mu brzičko dobře (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (22.7.2010, 22:48)
Ahoj Ilonko,tedy s tím stanem to je tedy pech :^) a vzali Vám ho na reklamai??a jak s tou prací,kdy nastupuješ Ilonko??Matíkovi už je dobře,zítra jdeme na kontrolu,ještě aby vyšla dobře moč,měl tam nález :^)tay chceme jet na Lipno,ale někam do penzionu,jen na dvě noci,Míra má příští týden dovču,tak aby měla Mireč nějaké zážity :-$ :-$ :-$ :-$Tak se mějte moc hezky rodinko milá (L) (L) (L)jo a co Luinka,má ty gelové nehtíy?? (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (23.7.2010, 9:13)
(F) (F) (F)ahojky Jitulko (F)stan nám vzali, ale jestli nám vrátí peníze budeme vědět až za měsíc :-$chtěli jsme si koupit jiný od Hannahu, ale jsou děsně drahý, tak jsme vybrali jeden pěkný na MMB (F)pojedeme s ním do Podolí na začátku srpna (F)do práce bych nastoupit měla od září a v létě možná na brigádu, zatím jsem doma :-$ Lucka nehtíky nemá, nakonec z toho sešlo a místo toho jsme nakoupily nějaké topíky, krat´ásky apod. (F)a uvažuje , že si koupí jen ty nalepovací (F) tak zatím pa pa a hlavně už nemarod´te (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (child8)

ODPOVĚDĚT