++TADY SE TVÁŘÍ, ŽE JE HODNÁ++
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Vladimíra K. (Bekys) ID 22516, mimibazar.cz/bekys (3.7.2010, 19:50)
Mamčo, ale já jsem hodná přeci pořád [A] [A] [A] [A] [A] :-$ :-$ :-$ :-$ [A] [A] [A] :-$ :-$ :-$ (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Alexandra K. (Alkri) ID 29738, mimibazar.cz/alkri (3.7.2010, 22:52)
No jasný....a co Ty? Žiješ ještě vůbec? Silvinku máš pryč, tak havajko.... (flower), Agát odjíždí zítra...A co dovča? Kam to vůbec jedete?? :-). My letos poprvé spoléháme na last, tak jsem zvědavá.... :-) (L)

ODPOVĚDĚT
Vladimíra K. (Bekys) ID 22516, mimibazar.cz/bekys (4.7.2010, 8:31)
To jo veget, měla jsem teď týden dovču, ale dáváme dohromady ten nový byt ať se můžeme co nejdříve stěhovat, takže v těch vedrech makáme +o( +o( +o(, ale co se dá dělat, hlavně, že budeme ve větším, konečně (Y) (Y) (Y) (Y). My letíme v srpnu na THassos, já na last nemůžu, mám dovču přesně 14 dní, víc nemůžu v létě ani o den, takže kdybych pak nesehnala, musela bych sedět doma a to bych fakt nezvládla, potřebuji odpočinek. A co ty holka jedna úspěšná a studovaná, moc gratuluji (D) (D) (D) (D) (D) (D) a co práce???? Máš něco vyhlídlého???, (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Alexandra K. (Alkri) ID 29738, mimibazar.cz/alkri (5.7.2010, 7:39)
To Ti nezávidím v tom pařáku ještě makat na bytě.... |-), my byli včera na výletě, dneska jedeme k našim. Alepočasí se nějak kaboní :^). No, s dovčou jsem zvědavá, ale snad něco seženeme, v srpnu se chystáme ještě na Šumavu a do Německa do zábavného parku. :-). Děkuji za gratulaci, náležitě jsme to oslavily s holkama v lázních (Y)...Práci zatím neřeším, potřebuju teď trochu odpočinku po tom martýriu...Doufám, že se nějak uvidíme. (L)

ODPOVĚDĚT