Stavění trampolíny 4,3m
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Judita M. (katz) ID 108188, mimibazar.cz/katz (29.6.2010, 22:18)
Díky,už mám objednáno 3,90 za 6000Kč doprava zdarma dodání do dvou dnú super. (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Judita M. (katz) ID 108188, mimibazar.cz/katz (29.6.2010, 13:39)
Dobrý den,jste spokojeni?zatím žádná závada,chci ji koupit na rychlo tak vše porčítám.Díky Věra (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka J. (jouklíci) ID 149275, mimibazar.cz/jouklici (29.6.2010, 20:57)
pošlu vzkazík (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (18.4.2010, 22:53)
Leni a to co drží v ruce je spodní síť ????? Tak jestli můžu poradit, dejte ji, ta je důležitá. Hlavně když máte pejska, oni totiž rádi zalézají pod, tak aby nebyl placatý ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-). Ono se to nezdá, ale nehoda se stát může. A o dětech +o( +o( +o( +o( +o( +o(ani nemluvím. Na to nechci radši ani pomyslet, co by se mohlo stát.

ODPOVĚDĚT
Lenka J. (jouklíci) ID 149275, mimibazar.cz/jouklici (18.4.2010, 23:03)
tu spodní síť nemáme *-), jsou to ty kapsy na boty, ale bude potřeba, +o(opravdu si tam Doník dával hned dvacet, jeho bouda jsou totiž veškěré stoly apod. nejlépe tedy gauč 8o| :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (18.4.2010, 23:42)
No jóó já si hned říkala, že na tu síť je to nějaký malý ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-). My jsme si ji objednávali hnedle s tramp. a dobře jsme udělali, protože máme taky pesanku a *-) *-) *-) *-) *-) *-) *-)teda je to takový malý telátko který váží přes 40kg a taky se tam hned uvelebila ještě než jsem tu sít stihla natáhnout. By se holka jedna chlupatá divila, proč jí skáčem po hlavě :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D. Možná bych byla v klidu, kdyby to byl nějaký takový jak já říkám gaučák. Tomu by to bylo jedno, protože je při zemi, ale stejně. Náhoda je blbec a připlete se tam nějaký dítko a byl by průser hned. A uhlídat to nejde :^) :^) :^) :^) :^) :^)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (18.4.2010, 22:48)
Leni, tak před chvílí jsem psala komentářek k té předešlé fotečce a ptala se jak dlouho ji máte (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H). A už nemusíííííííím já už to vííííííím :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D. Podle návodu se blýská novotou (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H). A heleme se, taky koukám, že na to byli dvááá ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-). Pak mi písněte jak dlouho jí chlapíci stavěli. V návodu je totiž napsaný doporučení, že se má stavět ve dvou, ale já loni nemohla vydržet až se drahouš vrátí z práce a vrhla se na ní sama (H) (H) (H). Tak jsem to doporučení pak nějak nechápala, jako že proč ve dvou ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-), protože jsem to zvládla sama. :-) :-) :-). Se musím sama poplácat po ramenou :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D, páč nikdo jinej to neuděláááááá :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Lenka J. (jouklíci) ID 149275, mimibazar.cz/jouklici (18.4.2010, 22:57)
:-D :-D :-D ty balónky zkuste, max. je vyhází ven :-D :-D :-D, no opravdu jsme měli dnes premiéru, ale kámoška jí má druhým rokem, tu stejnou a je taky móóóc spokojená, tak jsme se opičili (H) (H) (H) (H) :-p.

Evi to tedy smekám (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), protože v návodu doporučují dokonce 4lidi, i když na fotce v návodu to dělají dva ,-), já bych si netroufla, ale měli to hotové za chvilku, já přišla k hotovému :-$ :-$ :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (18.4.2010, 23:22)
No vidíte, tak to já se budu po těch ramenou poplácávat dokonce za čtyři :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-DŠkoda že jsem si ten návod loni neschovala, pro případ, že by se drahouš někdy v budoucnu začal cukat a nevěřil mi že v jednom se TO PŘECI NEDĚLÁ. Já jsem to stavěla sama jen proto, že jsem se nemohla dočkat a byla jsem táááááááák natěšená, že to nešlo vydržet. Ale už je okoukaná a sama jí každý jaro teda stavět nebuduuu :^) :^) :^) :^) :^)to teda nééééééé, z toho se už nevyvlíkne. I když teď už je to brnkačka, protože jsme nechali přes zimu jen konstrukci a zbytek jsme uklidili, takže to teď byla rychlovka.
Leni a opičit se je v pohodě ,-) ,-) ,-) ,-) ,-). Přeci je lepší, když to někdo nejdřív za nás odzkouší :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D. Co kdyby byla přeci špatná :-D :-D :-D :-D :-D.
Nám se tramp. osvědčila v tom, že si tam náš velmi aktivní Adámek vybije

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (18.4.2010, 23:28)
:^) :^) :^) :^) :^)se to psaní nevešlo všechno
.............vybije přebytečnou energii, takže všechno co ho tam udrží co nejdýl je super. Takže za nápad s míčky ještě jednou díííííííííííky (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L).
Tak ať se skáče co nejlíp a trampolína vydrží co nejdýl (H) (H) (H) (H) (H) (H). Aspoň já v to teda doufám, že to tak bude a vydrží nám pár let ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-). (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT