důkaz, že tam s náma byla i máma
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (26.6.2012, 5:47)
Milá Jitulko, všechno nej nej nej k Tvým dnešním 18.narozeninám (^) - hodně zdraví, štěstí, pohody, radosti s Maruškou a splnění všech přání (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F). Užij si ten dnešní den a nech se pořádně rozmazlovat. (L) Ditu

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (Jituly) ID 133981, mimibazar.cz/jituly (27.6.2012, 10:08)
... jejda, tady si někdo hraje na Agenta 007 (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Sluníčka, mocmocmoc Vám děkujeme za krásné přeqapení |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Jen si nejsem jistá, jestli je ještě co slavit, každé narozeniny poslední dobou spíš obrečím a bude hůř a hůř :-$ :-$ :-$ :-$ Posíláme spoustu pozdravů a pusinek z Třebíče i Markvartic a přejeme krásné letní dny (child1) (child2) (child1) JaMM (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec) (leto) (plavec)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (27.6.2012, 10:21)
Jitulíku, to néééé :´( :´( :´( :´( :´(, máš Marušku a ta Tě bude udržovat mladou ještě spoustu let, neboj (Y).
My jsme včera byli v čajovně, oslavit Zuzčino vysvědčení z tancování v LŠU a dorazili jsme domů úplně zmordovaní - já i tatuš jsme (child3). Mě samosebou Zuzka asi po 15-ti minutách vzbudila s tím, že si nemá s kým hrát a že tatuš taky usnul a proč pořád spíme, tak jsem jí vysvětlila, že si musí zvykat, protože má starý rodiče :-D :-D :-D :-D :-D.
Dneska mají ve školce stužkování předškoláků, jdou na zmrzlinový pohár, navlíkla jsem jí černou halenku ( to bylo řevu, to bys nevěřila, že je to hnusný, nechce to a kam jí jako dají tu šerpu ), nakonec jsem jí musela slíbit takovou tu blbou zmrzlinu v umělohmotným kelímku za 85,- Kč, tak to se mi fakt vyplatilo :-D :-D :-D :-D. Mějte se s Maruškou moc krásně, děkujeme za pozdravy, které samosebou oplácíme (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (Jituly) ID 133981, mimibazar.cz/jituly (27.6.2012, 10:44)
Ditulko, já vím, jsem na to připravená, ale stejně mě to vždycky převálcuje (H) (H) (H) Jinak u nás vše probíhá naprosto stejně, únava, vysvětlování, přemlouvání atdatd. :-D :-D :-D Už se hrozím pátku, budu muset vymyslet něco, aby mi tolik nevyváděla, zrovna černá by asi u nás prošla bez problémů :-D :-D :-D Kočičky, přejeme krásný den !!! (K) JaMM (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Dita T. (Dita T.) ID 16997, mimibazar.cz/ditat (27.6.2012, 11:03)
Neboj, to bude dobrý - musíme se radovat z maličkostí ( hadrů, viď? ) a pokud bude zdraví, na všechno ostatní se můžeme vyprdnout. Já si vždycky říkám, že jiný jsou na tom mnohem hůř a pak je to v pohodě.
O pátku si pak od Tebe nechám vyprávět ( těším se, co Maruška ) a Jitu... nevyhrála jsi u Regí ty žlutý šatičky s volánky od Nolitky z letošní kolekce??? Viděla jsem takový šeříkový a váhám, jestli je ještě pořídit nebo se na ně už vyprdnout ,-) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (Jituly) ID 133981, mimibazar.cz/jituly (27.6.2012, 11:26)
anoanoano, radost z hadříků, ta mi vždy spraví náladu :-D pokud mi do toho Maruška moc nekecá (H) (H) (H) Žlutý šatičky nemáme, ani si honem neuvědomuju, který to byly, ale vyhrály jsme tyto (Marušce tvrdím, že je to pirátka) http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=56837493&tab=4 a jsme nadšené obě...

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno