Vidíte toho motýlka??
použila jsem na květináč
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Dana M. (Davonka) ID 128796, mimibazar.cz/davonka (upraveno 3.4.2010, 0:32)
Jéjééééééé Marcelko, ty modré obrázky (ještě asi dva nebo tři další motivy) jsme měli když jsem byla malá doma na dlaždičkách kolem sporáku, pamatuju si, že jsem když jsem mamce jako "velká" holka pomáhala a dlažky myla, vymýšlela jsem si různá "pokračování" k tomu co se na obrázku děje :-) :-) :-) (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
Marcela L. (Limarurb) ID 290389, mimibazar.cz/limarurb (3.4.2010, 7:39)
No Dani,my si notujeme,co?? Já jsem kdysi dávno tohle někde právě u někoho jako zbytek objevila.Přinutila jste mě přemýšlet,ale stejně nevím.Na mě to působí jako holandské motivy.Větrné mlýny a fjordy ,ani nevím jak se to píše??, Už to visí spoustu let na různých místech u mě doma. A věrně si to s sebou stěhuju.Ono už těch stylů v dekoracích proběhlo,teď ,,jede ´´ levandule ,patina,andělíčci ,či co já vím .Ale já jsem v tomhle trochu skeptická.Má raději věci,co mi něco připomenou a jsou spojeny s někým milým.Děkuju,jsem ráda že jsem Vám připomněla něco z dětství.!! (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dana M. (Davonka) ID 128796, mimibazar.cz/davonka (3.4.2010, 21:41)
Přesně tak!!! (flower) Určitě máte pravdu, holandsko se mi taky vybavuje...jedna holčička tam měla takový pro holandsko typický čepeček s růžkama nahoru :-$ :-$ :-$ Naši kuchyň předělali, to už je dávno, ale v paměti mi to stejně zůstalo... :-) :-) :-) hurááá, aspoň něco tam zůstalo, po skoro 4. letech co jsem doma, mám pocit, že mám v hlavě vymeteno ,-) ,-) ,-) stěží si pamatuju, co mám nakoupit...ta mateřská mi dala :-D :-D :-D
Já taky MOOOC děkuji!!! (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT