Pro Lenku -Faty...
Tatínek hříbátka Aristo Z. Je krásný, co?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (26.4.2010, 21:20)
Ahoj Drahuško. (L)tak to je teda hrůza,už se chudák asi sotva šine :-purčitě už to brzo bude,apoň se miminko narodí do krásného počasí a bude moct s maminkou brzo na sluníčko [A] [A]tak pořád držíme už zkřečované palce ,-) ,-)držte se a hodně síly na to nekonečné hlídání ,-) ,-) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (6.4.2010, 10:44)
Ahoj Drahuško,tak co,ještě není hříbeček na světě? ,-)To už pomalu přenášíte...my se už těšíme,až mimi uvidíme |:o)Tak držíme palce (Y) (Y) (Y)a pak se hned ozvi.Krásné jarní dny,Lenka (velikonoce16) (velikonoce8)

ODPOVĚDĚT
Dráža C. (Dádule2) ID 82140, mimibazar.cz/dadule2 (8.4.2010, 13:13)
Ahoj Leni, neměla jsem teď právě čas sem nakouknout kvůli daním. 8-| Doufám, že jste měli krásné Velikonoce, hlavně holky. Unie nás pěkně šponuje, každý den si říkáme, že teď už to je jasný, že se hříbě do rána narodí a pak zase nic. Asi to zase bude hřebeček +o(, Kristy si přeje kobylku, už po druhé. No jo, no...hlavně ať je zdravé. (D) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (15.3.2010, 22:40)
a zpátky jsem se vezla s našim vetem a holkama,co tam byly už od pátku,takže jsem musela jet....asi bych ani neměla čas,bylo to všechno takové narychlo(vstávala jsem před půl čtvrtou abych nakrmila koně a vypravila se na vlak ,-)takže jsem tam odpoledne seděla jak sulamula ,-) ,-)Ale jsem ráda,že jsem jí slyšela naživo,alespoˇˇn jsem si udělala svůj vlastní názor(myslela jsem si,že jen Ti její žáci jsou takoví zakouslí,ale viděla jsem,že jsou to praví žáci :-D :-DByl tam i Vydra,prý si nechal udělat výběh tak,aby to odpovídalo podmínkám....makadam,štěrk,písek a travní koberec.... ,-) ,-)Drahuško,tož mohly jsme se tam sejít ,-) :-DMěj se hezky,já jdu dospávat tu velkou jarní únavu :-D (L) (hello) (hello) (hello)pa pa Lenka ps:až bude mimi,dej vědět,už se moc těším,držíme všichni palce... (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (15.3.2010, 22:35)
Ahoj Drahuš (L)Tak jsem tam byla |:o)bylo to dobré,co se fyziologie a anatomie týče to bylo moc fajn,ale ohledně léčby to vidí moc černobíle....Člověk to musí asi trochu přebrat,jinak to nejde...Ona tvrdí,že postupné úpravy nemají význam,navíc v domácím prostředí to nemá prý žádný význam(člověk by musel koně na pár měsíců odvéz na special kliniku ,-)takže asi tak....dovedeš si to představit ,-)samí kováři a ona tam jako -Podkovy jsou nutné zlo :-D :-Dnakonci byla diskuze,kde ona nebyla moc schopna(nebo asi ani ochotna) pochopit dotazy,motala se v tom,no končila to tak,že se jí jeden nejmenovaný podkovář(Vinčálek :-p)zeptal,kde má oprávnění upravovat koním kopyta v České republice ,-) ,-)takže to pak nějak rychle ukončili.....stím,že v Německu probíhá soudní řízení...Je to škoda,že jsem Ti nedala vědět dříve,mohla jsem okouknout maminku Unii :-$ale jela jsem naknap,

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (12.3.2010, 20:57)
už se taky moc těším,držíme palce (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L)Zítra ráno jedu do Jaroměře na přednášku dr. Strasser ,-)tak jsem zvědavá,jaké to naživo bude ,-) ,-) ,-) (flower) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Dráža C. (Dádule2) ID 82140, mimibazar.cz/dadule2 (12.3.2010, 23:57)
:-o Prosím Tě, to jedeš do Jaroměře cca 15 km od nás? Myslíš dr. Strasserovou ohledně kopyt? Nedávno jsme tu o ní diskutovali. Že hází všechny koně do jednoho pytle, bez ohledu na anatomii, stav půdy, která je všude různá atd. Ona prý měla v Německu velký průšvih a má tam zákaz, tak teď je aktivní u nás "na východě." Je to ve škole nebo na Nové Americe? Škoda, že jsi nedala vědět dřív, mohli jsme se sejít, klidně jsi se mohla stavit na kafčo. (C) Jak dlouho tu budeš?

ODPOVĚDĚT
Dráža C. (Dádule2) ID 82140, mimibazar.cz/dadule2 (5.3.2010, 22:24)
(Y) Je nádherný, viď. Výborný v parkurech a i charakterově. |:o) Hříbata po něm jsou vysoce hodnocený a nejčastěji šimlíci, tak jsme zvědavé, co z Unie vyleze za překvápko. ^o)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (5.3.2010, 21:04)
No to je teda krasavec (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y)to bude krásné miminko,rodiče jsou takoví jemňoučcí,bude to nádhera,tak přejeme,aby všechno dobře probíhalo a aby bylo hříbátko moc zdravé a Uni bez potíží [A] (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Dráža C. (Dádule2) ID 82140, mimibazar.cz/dadule2 (5.3.2010, 22:49)
(hello) Hned ti dám vědět, co to bude, až to bude . (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT