Nikolka s Myšákem.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (5.3.2010, 21:18)
je toho strašně moc,co musím ještě načíst,ale každopádně jsem i za to ráda,asi to člověka posune i trochu v přemýšlení dopředu.Tak snad se nám to podaří dobře řešit a ochráníme Koketku od dalších schvácení....Ale ten měsíc byl teda dost záhul.Jeden týden vypadala dost špatně.Nejhorší je to,že je to už na pořád-hlídat,pracovat a promýšlet krmení....A co Ty Drahuško,už jsi sedla na koně?Teď bylo pár dní tak krásně,člověku se srdce jen usmívalo,když si mohl vyjet...bylo to krásné...dneska jsme jeli ven a byla zrovna sněhová vánice...ale i tak to bylo pěkné.
Drahuško,pa a měj se moc hezky Ty i celá rodina,včetně zvířectva.Uni držíme palce pak hned dej vědět [A] [A] (L) (L) (L)Pa Lenka (hello)

ODPOVĚDĚT
Dráža C. (Dádule2) ID 82140, mimibazar.cz/dadule2 (5.3.2010, 22:46)
:-o Pane jo, hlavně že to dobře dopadlo.Bráchův poník měl taky schvácený kopyta a dal se pořádně rychle do kupy, problémy už pak neměl. Naše koně jsou vždycky přes zimu pupkatý, nemůžeme dopnout podbřišníky. Přes léto zhubnou, víc práce a míň sena. ^o) Já jsem na koni neseděla přes rok a ani nemám na jakém. Já potřebuju koně učitele a ještě napůl mrtvého.Až Uni porodí a bude zase stavu jezdit a Kity ji trochu pod sedlem zklidní, tak možná po skákání vykrokuju. :^) Ale když jsme s Kity jezdily kdysi do přírody, tak to bylo moc fajn, to bych ještě chtěla. To jsem ještě měla svého koníka, pak mně sundal a od té doby jsem ještě do přírody nevyjela - už jen na jízdárně a je to přitom 5 let. +o(

ODPOVĚDĚT