Moje malá myšička:O))!!! Máme opět pech:O((!!!
Dnes chuděrka celý den zvrací:O((( vyhodila vše co snědla!!! Virózu jsme si přivezli z nemocnice, paní co s námi ležela na pokoji ve čtvrtek celý den zvracela a běhala na záchod tak jsme to pravděpodobně chytli:O(( Mě dnes taky není valně:O((!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jana V. (kyodai) ID 190306 (22.2.2010, 19:52)
(L) (L) (L) Šarlotka je malá beruška trpitelka (child9) [A] Jen jí dávejte hodně tekutin (drink) (child4) (child2) a hodně (pusa) (pusa) (pusa) (K) (K) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (patulik) ID 163855, mimibazar.cz/patulik (22.2.2010, 20:26)
Ahojky Jani (hello), tak dnes to bylo ještě horší, neudržela vůbec nic +o( +o(!!! Žaludek se jí obracel a už neměla co zvracet 8-| 8-|!!! Teď se mi do ní podařilo stříkačkou dostat kulíška (nápoj pro děti, které zvrací a mají průjem) včera průjem ještě neměla a tak jsem dneska měla strach, aby se mi neodvodnila a nemuseli jsme zase do nemocnice *-) *-)!!! Zatím to vypadá, že by to v sobě mohla udržet tak uvidíme :-o :-o!!! Člověk by nad ní brečel :´(, když by chtěl, ale neví jak jí pomoci :-S!!! Doufám, že už zítra bude líp má to 2dny tak už to snad ustoupí 8o| 8o|!!! Jen se modlím, aby to nedostal Paťulka *-)!!! Krásný večer (hello)a hlavně zdravíčko, lítají hrozný sajrajti +o(!!! Vašáčci (mamca) (Z)

ODPOVĚDĚT
Jana V. (kyodai) ID 190306 (22.2.2010, 22:46)
(L) (L) Ahoj Marti (mamca), někde jsem slyšela, že dávají na lžičku coca-colu *-) *-) *-) prej to pomáhá. :-$ :-$ :-$ ale nemám s tím skušenost, tak nevím :-S :-S (child6) měla by pít slazené nápoje, nebo i okoupat (child2) , nebo aspoň ovlažit tělíčko. Jen né (6) studenou vodu. Jinak si zavolejte na pohotovost, ať Vám poradí, nebo přijedou. Je to (child6) malá prdelka, tak ať se brzy z té +o( +o( +o( dostane. Dobrou a klidnou noc |-) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT