Dnes jsme měli cestovat na hory:O(((!!!!!!!!
Bohužel nám štěstí opět nepřeje a malá v noci dostatala 40cítky:O(( tak srážíme horčku!!! Tak jel jenom taťka s Paťulkou!!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Gabriela T. (Milínek) ID 26817, mimibazar.cz/milinek (13.2.2010, 19:03)
(L) (L) (L)beruško malinká brzy se nám uzdrav ... třeba to bude jen nějaká viróza *-) (L) (L) (L) ... je to trápění, co?

ODPOVĚDĚT
Martina V. (patulik) ID 163855, mimibazar.cz/patulik (13.2.2010, 19:34)
Ahojky Gábi (L) (L) (L), teď jsem přifrčela z pohotovosti v PCE a máme ATB +o( +o( :-( :-(!!! Malá má zánět nosohltanu jako pra.... :-#!!! Chjooo :'(jen aby už jí polevila ta horečka (chripka) (chripka)je jako hadrová panenka 8-| 8-|!!! Tak zas prd :^) :^)!!! Doufám, že vy jste všici ok (L) (L) (L)??? Zdraví holkýýý (mamca)

ODPOVĚDĚT
Gabriela T. (Milínek) ID 26817, mimibazar.cz/milinek (14.2.2010, 10:57)
(hello) ahoj zlatíčka, tak jak vám je? :'( moc na vás myslíme a až budete mít chviličku, písněte jak je (chripka) ... posíláme tisíce (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) aby se [A] brzy uzdravila (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (patulik) ID 163855, mimibazar.cz/patulik (14.2.2010, 11:11)
Ahjky Gábi a mrňousci (hello) (hello) (F) (F), no my pořád válčíme +o( +o(dnes ráno jsem malé dala druhou dávrku ATB 8-| 8-|vpravit to do (child12)je tedy očistec +o( +o(, ale zatím ani čípky ani ATB moc nezabírají :-( :-( 8o| 8o|ráno měla zase přes 39 (chripka) (chripka) (chripka)!!! Bylo mi řečeno, že snad už dnes večer po třetí dávce ATB by měli zafungovat *-) *-)tak jsem na to zvědavá :-o :-o!!! Už je mi jí chudinky moooc líto (child12) (child12)je to takový apatický mrzoutek :'(, ale má na to plné právo!!! Já mít 2dny takovou horečku, která nejde srazit tak už jsem mrtvá 8-| 8-| 8-|na teploty vůbec netrpím to už musí být a před vánoci jsem měla skoro 39 a myslela jsem, že je to můj konec +o( +o(!!! A co vy broučci (L) (L) (L) (L)??? Doufám, že jste zdraví a nic Vás netrápí (box) (box)já bych ty sajrajty smetla z povrchu země!!!!

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (13.2.2010, 14:36)
Ahoj Marťo,
to snad není možný 8o| (6) :'(
Je mi Vás, holky, moc líto :'(
Šarlotko, přejeme Ti rychlé uzdraveníčko, berunko malinká (L) (L) (L)
Karolínka má přes 39 horečky už taky téměř 48 hodin :'( Je taky úplně hotová, dusí se, krk zarudlý, ale ATB nedostala ani včera ráno u dr., ani večer v nemocnici, tak uvidíme :'(
Pa pa a držte se!!! (L)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (patulik) ID 163855, mimibazar.cz/patulik (13.2.2010, 15:32)
Jinak moc děkuji za nabídku pomoci (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)já doufám, že to snad nějak zvládnem *-) *-) *-) *-)!!! Pokud by se ti chtělo třeba na kafíčko tak klíďo přifrč (kolo) (kolo) (kolo)!!!!!

ODPOVĚDĚT
Martina V. (patulik) ID 163855, mimibazar.cz/patulik (13.2.2010, 15:07)
Ahojky Dani a holkýýý (L) (L) (L), ráno jsem měla pěkně po náladě 8o| 8o| :-@ :-@ (6) (6), ale hold s tím nic nenadělám :-( :-(!!! A to se mi už včera zdáli oba v pohodě a byla jsem na 100% přesvědčená o tom, že pojedeme +o( +o(!!! Mám obavu, abych večer taky nemusela na pohotovost :'( :'(malá má ke 40cítce i teď od rána a nedaří se nám to srazit ani o fousek *-) *-). Chjooo tak snad budem dobrý v týdnu a zajdeme alespoň na pokec na kafíčko (L) (L) (L)!!! Tak ať se Kája brzo uzdraví (K) (K)a nemá (chripka) (chripka)!!! A co jí je to Vám řekli???

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (13.2.2010, 15:21)
Marťo, to snad vždy zapracuje zákon schválnosti, viď :-@
Zkus možná aspoň zavolat tetě, protože Šarlotka je ještě malinká a když se ty horečky nedaří srazit, tak mám vždy strach. :'(
Káje dělali veškeré odběry, primářovi se nelíbil poslech, tak byla i na RTG plic, ale závěr je asi viroza, tak nevím, je na tom strašně, bolí ji hlava, klepe se zimnicí a dokonce nic nechce a to už je co říct :'(
Kdybys třeba něco potřebovala, tak klíďo písni, Petr je doma, tak může i pohlídat.
Moc na Vás myslíme a opravdu klíďo písni, ju :-$
Držte se, holky!!! (L)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (patulik) ID 163855, mimibazar.cz/patulik (13.2.2010, 15:29)
No u nás zafunguje vždycky :-( :-(!!! Tetě jsem ráno volala, tak mi řekla ať srážíme tu horečku a uvidí se :^) :^), ale taky to nechci nechávat, pokud to do večera nesrazíme aspoň trochu (chripka) (chripka)a mělo by být hůř, tak jak to u teploty večer bývá :-| :-|tak pojedu do Pardubek na pohotovost *-) *-)!!! Teta říkala, že by to chtělo jí určo poslechnout :-S :-S!!!

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (13.2.2010, 15:58)
Ten poslech by byl určo dobrej, protože člověk nikdy neví :-S
Držím pěsti, ať je jen a jen lépe!!!
Kájinku jsem teď měřila a má stále 39 (chripka)
Jsem plašan, ale kašelmá mnohem horší než mívala při laryngitidě a slyšela jsem, že se ve velkém vrací črný kašel, tak jdu kouknout po příznacích :-@
Moc moc děkuji za pozvání na kafíčko :-)
Když bude zítra večer líp a budeš mít čásek, tak si můžem písnout, ráda dorazím :-) (kolo) ale vezmu to radši autem ;-)

ODPOVĚDĚT
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (13.2.2010, 16:08)
no, znáš to sama *-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Dana V. (dája a kája) ID 67117, mimibazar.cz/dajaakaja (13.2.2010, 16:08)
V Chrudimi *-)
Mamka se zná s primářem, tak mu volala a je fakt, že i když tu normálně dětská pohotovost není, tak nás vzali okamžitě, lítali kolem nás dost, udělali všechny možné odběry Statim, tudíž ihned i s výsledkama + RTG plic, snažili se, ale nakonec jsme odjeli stejně jen s Prothazinem na noc na zklidnění, Stoptussin na kašel a střídat Panadol s Nurofenem, toť vše, taky mě to překvapilo *-)
Byl tam s Kájinkou jen taťka, protože pro Vikinkujsem neměla hlídání a hlavně byla už unavená, tak jsemjí musela vykoupat, nakrmit a nakojit ;-), takže to by to taťka nezvládnul. *-) Ale mám sto chutí si pro nějaký ATB zajet, protože toto nám nemůže zabrat :'(
Uvidíš za dvě hoďky, jak bude Šarlotce, ale zase na druhou stranu, když se Ti to nedaří nijak srazit a Šarlotka je maličká, tak jeď možná, co nejdřív, protože je velká pravděpodobnost, že i když to srazíš, tak v noci ta horečka zase vyletí, n

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Martina V. (patulik) ID 163855, mimibazar.cz/patulik (13.2.2010, 16:01)
Táááák jo (K) (K) (K)budu ráda :-) :-)!!! Uvidím teď tomu ještě chvilku nechám tak 2hoďky a pak pojedu pokud to nebude lepší +o( +o( (chripka) (chripka)!!! Je divný, že Káje nic nedali *-) *-)a kde jste byli na pohotovosti???

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno