| Jane A. (Janie) ID 3185, mimibazar.cz/janie (9.1.2010, 21:28) |
Tedy naši nám dávají králiky,jen je peču..mužu porprosit o recept???
ODPOVĚDĚT |
| | Naďa L. (Nadik71) ID 203273 (10.1.2010, 10:18) |
porce masa osolím,dám do mísy k tomu mrkev,celer,petržel,bob.list,nové koř.,celý pepř,vodu a ocet,vše od oka dávám.Nechám přes noc.hodím do tlakáče vařím tak 30 min.podle potřeby.Přecedím a zeleninu si dám zvlášť do kastrůlku přidám máslo a nechám chvíli orestovat pak rozmixuji.Vývar zahustím zakys.smet.+šlehačka+hl.mouka.Do zahuštěné omáčky přidám rozmixovanou zeleninu,dochutím solí,octem,cukrem podle chuti.je to klasická svíčková.snad vám to pomůže takhle polopatě.Děti už se těší na obídek,mňam
ODPOVĚDĚT |
| | Štěpánka Š. (Stepula) ID 20575, mimibazar.cz/stepula (9.1.2010, 21:49) |
tak můžu napsat za sebe - klasika - kořenová zelenina, bobek, nové koření, sůl upéct, poté vytáhnout koření a králika, rozmixovat zeleninu, dle potřeby dochutit, možno i zahustit zákletkou,smetanou,,,,a k tomu domácí knedlíček.
ODPOVĚDĚT |