krásný celý týden přejeme všem:-)))
u nás je pěkná zima:-(((
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Petra P. (baja) ID 2236, mimibazar.cz/baja (2.11.2009, 12:40)
Ahooooooooj Karolínko,

tak se tu ted směju...tvoje maminka má taky pořád málo,vid :-D :-D :-D.Pořád syslí nové a nové bundičky :-D :-D :-D.Tuhle jsme taky scháněly ^o) ^o)Bája ji měla loni,ale už jsme ji prodaly ,protože z ní vyrostla.
Kočičky už k vám putuje další bundičkový balíček (G) :-D :-Dahooooooooooooooj.
Karoli sehnala jsem i ten hnědý kabátek...ti mám takovou radost. ^o) ^o)Mám foto u mě v albíčku.Mrkni.Papa Peta (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Karolína V. (provokaterka) ID 126343 (2.11.2009, 20:37)
Ahoooooj Peťulko,
tuhle bundičku mám koupenou snad od března ;-) ;-) ;-), zaujala mě, ale právě je dost krátká, malá se furt ohýbá, někde něco loví a já ji jen pořád stahuju dolůůůů :-(, proto jsem jaksi byla pořád nespokojená 8o| 8o| 8o|, snad ta bundička od Vás nám bude delší (Y), věřím, že bude krááásná |:o) |:o), no a co se týče kabátku, hned povalím na kukajdu k Vám :-$, to zase budu koukat :-o :-o . Ani nemluv, já schválně o víkendu jela i do Brna, že bych po kabátku mrkla, ale v Takku v Brně niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic :-( :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ Tak mooooc mě to štve, protože ten fialkový se mi mooooooooooooooooooooc líbí ^o) ^o), jaksi nemáme štěstí (N) No jo, co naděláme, že??? kde jsi ho ukořistila Peti??? Zase 110??? Tak zatím paaaa peti (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucia K. (Lucia K.) ID 57443, mimibazar.cz/luciakacerikova (2.11.2009, 9:31)
(X) (X) (X) (X) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)přejeme hezký den (hello) (hello) (hello) (L)

ODPOVĚDĚT
Karolína V. (provokaterka) ID 126343 (2.11.2009, 20:38)
mooc děkujeme, i my Vám přejeme krásný večer (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (K)

ODPOVĚDĚT
Šárka Z. (Hnědoočko) ID 120660, mimibazar.cz/hnedoocko (2.11.2009, 9:13)
(Y) (Y) krásný začátek listopadu i vám |:o) |:o) |:o) No u nás to počasí nebude o moc lepší :-@ :-@ a to ještě nepřišla zima,ach jo +o( +o( +o( mějte prima den (hello) (hello) (hello) (hello) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (L)

ODPOVĚDĚT