TAk mama jde spát...at neponocuje
Jinak jí zase budu muset udělat ráno kafe...a dělám vynikající..však se stavte na kafčo a uvidíte!!!!!!!!No fakt holky,bude zima -dojedte...k nám na Hanou...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (15.10.2009, 1:03)
(C) Ha ono nás tady ponocuje víc (noc) Navíc v noci vstávám a krmím a krmím (child4) a ráno je kafíčko to, co mě po opláchnutí obličeje ledovou vodou zase postaví na nohy. No ale vidím, že vy na to máte nějaký super stroj (Y) (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jane A. (Janie) ID 3185, mimibazar.cz/janie (15.10.2009, 6:23)
Stroj je super..kafe je vynikající...kdo ochutná-potvrdí že lepší nepil ani v restauraci (C)
Už tu čumákuji..jeli do nemocnice... :'(do rána mu ty štípance natekly,ruka celá i ucho+mu z něho tekl hnis..tata jel..klepu se tady no je mi fakt z toho smutno.... :-(taková alergie...ach jo..venku to počasí do toho...brrrrrrr ze všeho (zima)

ODPOVĚDĚT
Petra O. (HunchiBunchi) ID 228714 (15.10.2009, 11:07)
Tak držím palce ať je vše ok. Je dobré, že jste vzali malého k doktorovi, znám dost případů, kdy děti chytli boreliozu i k komářího nebo mušího bodnutí. (N) Ale dají antibiotika a je to ok. Třeba to bude jen ta alergická reakce. Ty h@@@li komáři si opravdu dali záležet s tím, aby nám otravovali život až do úplně posledního teplejšího dne. (6) Ještě před pár dny nám jich lítalo hejno přede dveřma, chtěli se :-# uvnitř ohřát a napít. Teď mají utrum ^o) (hello)

ODPOVĚDĚT