Barunka
zase jedna spací, nechápu jak mohla takhle usnout :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Radka Š. (topazio) ID 175902 (1.10.2009, 20:10)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) ahojky přejeme hezký den, i když upršený a ufoukaný (dest) (destnik) (zima) (jablka) vůbec nestíháme komentíky, máme toho hodně, posíláme (F) (F) (F) (F) , zde je pár foteček (P) (P) Matýska (child1) (child1) http://matej-s.blogspot.com/ . Ahojky (F) (F) .

Matýsek je také rýmu a kašle.

Přejeme brzké zdravení (F) (F) .

ODPOVĚDĚT
Olga S. (pucher) ID 56151, mimibazar.cz/pucher (30.9.2009, 21:06)
;-) ;-) ;-) ;-)úžasná fotka ;-) ;-) ;-) (Y) (Y) (Y) (Y) Jak se jinak máte, miláčci? my máme doma (chripka), dokonce máme naše první ATB :'( ale už je nám líp, dneska dokonce i trochu papal (zajic) (zajic) |:o) máváme do Havířova (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) a posíláme hubana (K) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (Žabuňa) ID 99991, mimibazar.cz/zabuna (30.9.2009, 22:37)
Ahojky, my jsme taky nemocní, Barunka má začínajíci zánět středního ucha. Naštěstí kapičky zabraly docela brzo, takže už ji to aspoň nebolí. Snad bude klidná noc. Matesovi zase pro změnu roste zub, takže jsme poslední tři dny teplotovali, ale taky už je dobře. Dneska byl veselý a začíná mě pořádně kousat :'( a to ho ještě nemá prořezaný. Jsem zvědavá, jak se do mě pustí, až se mu prořeže (hotdog). JInak super (Y) (Y) (Y). Tak se brzo uzdrav, fešáku a my se o to taky pokusíme. Musíme, příští týden v sobotu chceme jet na termálky na týden (plavec) (child2). (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT