DNEŠNÍ POHLED Z BALKONU:)
v 7.30 nás čekalo takové překvápko,bylo jich 6,no Miri jen čučela :)))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Květa Č. (kvetahd) ID 25722, mimibazar.cz/kvetahd (15.9.2009, 22:05)
(F) (F) (F)Ahojííííík (F) (F) (F)
Krásné balony....dlouho jsem u Tebe na kukandě nebyla.... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Jak se máte....co Miri ve školičce... (X) (X) (X) a ty jak rosteš.....asi už je to čím dál tím horší vi ď.... (child5) (child5) (child5) (child5)...za chvilinku už se dočkáte......to budu závidět mimíska.... [A] [A] [A] [A] [A] [A] [A] [A]
My se máme pořád stejně...nástup do školky byl úžasný a Danymu se moc líbí.... (skolak) (skolak) (L) (skolak) (skolak)mám z něj radost (radost) (radost)
Jen teď byl od pátku doma s rýmou (chripka) a zítra opět půjdeme....už je to lepší....moc se těší do školky.... ;-) ;-) ;-) ;-) jen komu se stýská jsem "já"...první den obulila jen maminka....a (Z) se nechtělo ani domů...... :-p :-p :-p
Ale jsem ráda,že se mu tam líbí..... [A] [A] [A] [A]
Tak posíláme pozdní pozdrávek z Hd a mějte se krásně...... (hello) (hello)
(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (17.9.2009, 7:49)
pokračování............zkoušela to na mě a jeden i plakala :'(,no ted už každé ráno pospíchá,zrovna ted už mě tu tahá at jdeme :-) :-) :-) :-)tak krásný den (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (17.9.2009, 7:48)
:-$ :-$ :-$ :-$ :-$ahojky :-$ :-$ :-$ :-$jo jo přesně jak píšeš je to čím dál horší,už zase i zvracím +o( a to lítání na záchod ,ani nemluvím +o(ty jo Květuš já obdivuji ty maminky co čekají (child7) ve 40,já si pořád říkám ,že už ted to mám akorát :^)no ještě měsíc,termín mám 19.10,musím to vydržet,to už uteče :-) :-) :-) :-) :-)ale tedy fakt to pro mě není to nejkrásnější období,jak se říká,to pro mě bude až se (child5)narodí,na to se moc a moc všichni těšíme (Y) (Y) (Y) (Y)tak to je dobře že se Danýskovi líbí,opravdu šikulka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp),maminka si také zvykne,a do jaké školičky chodí??a co ty,už máš práci??To asi tak jednoduché nebude,vid?tak se mějte hezky a díky za napsání :-$ :-$ :-$ (F) (F) (F) (F)my se jdem obléct a letíme do školky.Mirečce se tam líbí,ale ten první týden po prázdninách se jí nechtělo ,zkoušela to na mě a jeden den i

ODPOVĚDĚT
Dana P. (Baffi1) ID 156741 (14.9.2009, 0:36)
:-o :-o :-o :-o (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) NÁDHERA !!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (12.9.2009, 8:49)
(flower) (flower) (flower) (flower)krásné ráno holky....doufám,žejste se krááásně vyspinkaly,Lucince už je o hodně lépe...jen to noční vstávání na ATB mě ničí 8-| 8-| 8-|..ale to ty Jitu to vstávání znáš co...když ne na WC tak to bude kvůli kojení ;-) ;-)si ;-) člověk nevybere co! ;-) ;-) ;-)Tak přeji príma den u nás je zataženo,Natálku jsem vyhnala do krámu na rohlíčky ^o) ^o) (C) tak s Lucí čekáme :^) :^)Krásný den holky (K) (K) (F)

ODPOVĚDĚT
Nikol K. (Nikol.surfen) ID 44469 (8.9.2009, 7:26)
Krásný den,dnes nám po prázdninách začíná opět další lekce plavání (plavec) (plavec) tak už se moooc těšíme (child2) (child2) (child2) a zítra jde Naty poprvé do miniškoličky tak jsem zvědavá *-) *-) mějte se a užívejte sluníčka (child1) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Alena N. (ajanek) ID 37022, mimibazar.cz/ajanek (8.9.2009, 7:21)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)jůůůůůůů (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F)Pěkné úterní ránko (L) (L) (L),krásně si uzžijte den,zlatíčka (child1) (child1) (kytara) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (7.9.2009, 9:24)
(Y) (Y) (Y)krásná (P) Jitulko (F)taky koukáme rádi na balony, ale tolik najednou jich tady asi nikdy neletělo (F)
vložila jsem 4 úpravičky z dovolené (F)ty jsem stihla nafotit první den a druhý den ráno, než se nám fot'ák rozbil :-$zrovna bylo docela chladno, ale další dny už bylo krásně (child1) (child1) (child1)
na chatě jsme byli jen v pátek a v sobotu, pak byla dost zima, tak jsme jeli domů a Lucka se stejně musela připravovat na písemku z matiky, dnes píšou (F)odvezli jsme domů to hnědé křeslo a chceme ho potáhnout stejnou látkou, jako máme pohovku (F)
Davídek je od prvního dne ve školičce sám (child5)jen ho převleču a rozloučíme se (mamca)

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (7.9.2009, 8:08)
ZDRAVÍČKO.... (flower) TAK PŘICHÁZÍME OPĚT PŘI PONDĚLKU S PŘÁNÍM PRIMA DNE A POVEDENÉHO CELÉHO TÝDNE.... (kocka) (pes) (kolo) (radost) MY DNES BUDEME DOMA ČEKAT NA (balicek) KTERÝCH TENTO TÝDEN OČEKÁVÁME DOST - ADI PŘÍJDE NOVÉ ZIMNÍ VYBAVENÍ HADŘÍKŮ :o)) ČEKÁME ASI 20 KOUSKŮ OBLEČKŮ, ALE BALÍČKY JEN 3 (G) (G) (G) ;-) JÁ DNES BUDU ZAVAŘOVAT STROUHANÁ JABLKA NA ŠTRŮDY AŤ MÁME... VE ČTVRTEK VEČER, KDYŽ ADI UŽ SPINKALA JSEM ZAVAŘOVALA ŠVESTKY PŮLENÉ NA BUCHTY AŤ MÁME V ZIMĚ A BYLO 20 VELKÝCH SKLENIC - ŠVESTKY UŽ NEJMÍŇ ROK VIDĚT TEDA NECHCI.. :-$ 8-| :-D TAK DNES JEN DODĚLÁM TY JABLKA NA ŠTRŮDLY A PRO LETOŠNÍ ROK MÁM TEDA TVRDĚ SPLNĚNO :o)) TAK MĚJTE PRIMA TÝDEN A ZASE ZÍTRA SE BUDEME TĚŠIT... (kytara) (F) (kytara) (F) (hello) PAPA (kocka) (flower)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (scharkezyova) ID 70535, mimibazar.cz/scharkezyova (7.9.2009, 7:13)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (7.9.2009, 7:10)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)to je romantika....fakt nádhera...ale nevím nevím zda bych letěla já osobně...pohled z balkonu je jistější... ;-) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (7.9.2009, 14:05)
AHOJKY,NO MILI JÁ JSEM POSERA,ASI BYCH DO TOHO NEVLEZLA :^) :^) :^)ALE URČO TO MUSÍ BÝT NÁDHERNÝ ZÁŽITEK (Y) (Y) (Y) (Y)HOLKY PŘEJI VÁM KRÁSNÉ ODPOLEDNE (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)MY ZA CHVILKU JEDEM Z MAMKOU K BABIČCE,PŮJDEM NA ŠVESTKY,BUDE ZASE KOLÁČEK ^o) ^o) ^o) ^o) (zajic) (zajic) (zajic)CO VY DNESKA BUDETE DĚLAT??U NÁS JE KRÁSNĚ,SNAD TO PÁR DNŮ VYDRŽÍ (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (7.9.2009, 21:46)
(L) (L) (L)ahojky holky...tak jste měly príma den...a švastky už nemůžu ani vidět..máme jich ve školce víc než dost a pořád padají tak sbíráme a sbíráme +o(a každý den jich poměrně spoustu sníme...no a chodím domů jak balonek nafouklá (smich) (smich) (smich) (smich) (zajic)Dneska Jituško jsem nic nestihla,já jak máme do čtyř tak to je fofr ty dny...já jela hned s Felixem na očkování a něco nakoupit na (hotdog) (pl) pak jsem ještě něco dodělávala do práce a manža vařil pak s Naťou úkoly a je to 8-| 8-|ještě že jdu zítra na půl desátou a doufám,že ráno stihnu vyžehlit..jinak nevím co budeme nosit *-) ;-) ;-) ;-)Moc vás berušky zdravím a přeji klidnou noc (noc) (noc) (noc) (kytara)

ODPOVĚDĚT