1.9 09,NÁDHERNÝ DEN,UŽÍVÁME S BABIČKOU KOUPÁNÍČKA
MOŽNÁ TO BYLO LETOS NAPOSLED
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (5.9.2009, 20:38)
Jituško a Mirečko, tak to bylo asi opravdu poslendí koupáníčko, viďte??? jste si krásně naposled zaplavaly, tak užijte víkendíku i když néé už u vody, ale neva, zábava je vždycky (Y) (Y) (Y)máte boží babičku (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (3.9.2009, 14:00)
...pokračování.... :-) si představ,že naše Natála jak je rozdivočená z prázdnin a rozlítaná,tak je úplně mimo,nic si nepamatuje...vše zapomíná a včera dokonce místo aby šla do družiny,tak princezna šla sama domů aniž by to někomu řekla...tak mi (mp) (mp) do práce paní družinářka kde jako je milostdáma..a já ani nevěděla,tak jsem jela (au) domů a ona lážo-plážo doma..batoh na chodbě v rozloženým stavu..jedna bota v pokojíku a Minimax na plný "koule"... 8o| 8o| 8o| já na ni jak to,že není v družině a ona,že se jí nechtělo tak šla domů... (facky) (facky) (facky) no děs a hrůza..prostě jako mamko co vyšiluješ... (jazyk) (jazyk) tak mi to začíná fakt dobře,co!!A co vy holky...co vy děláte?? (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (3.9.2009, 21:45)
pokračování..........co pracovala ve školce si tam vodila svoje dva (Z) (Z) a říkala že to nešlo,tak je musela dát jinam :^) :^) zase jsem zvědavá vid? ;-) ;-) ;-)Milanko tak se hezky vyspěte a zítra příjemné vstáváníčko :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)už je pátek tak si konečně odpočneš :-$ :-$ :-$ :-$ :-$pa pa (hello) (hello) (hello) (hello)a dobrou noc (child3) (child3) (child3) (child3) (child3)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (5.9.2009, 8:08)
:-) :-)a Mirečka bude dobrá uvidíš...víš některé dětičky to na maminky a tatínky jen zkoušejí..vždy se rozpláčou když je přivedou a jakmile se zavřou dveře a mamina odejde tak je úsměv na tváři a huráá si hrát... ;-) ;-) mě taky trvalo než jsem všechny dětičky poznala co a jak dělají a musím ti říct jsou to vykukové... ;-) ;-)Taky se stává což máme zrovínka mi nyní ve školičce,že děti které chodí prvně do školky tak zpravidla po dvou-třech dnech si teprve uvědomí,kde jsou a jak dlouho tam jsou a bez maminky...a euforie ze školky pomine a pak mají takové vzdorovité období,ale neboj to přejde,mě se to potvrdilo ve školičce...nováčci taky šly první den s úsměvem a pak ve čtvrtek už plakaly..ale příští týden dle zkušeností už bude dobře...a Miri taky uvidíš...tak vás berušky mooc zdravím...a zase písnu (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (3.9.2009, 21:43)
ahojky Mili :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Djsem se tedy zasmála Naty je expertka :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Dty jo co mě asi za pár let čeká,když už ted jsem z někdy z Mirči na blázinec ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)ty jo to si asi měla strach vid?no hlavně že se jí nic nestalo :-) :-) :-) :-)Ona se do toho režimu zase dostane,uvidíš :-$ :-$a vše bude ok (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)já koukala na ordinaci a byl tu Míra,tak jsem tu až ted.Co říkáš novým dílům ,bude to zajímavé,je mi líto Pusáče :'( :'( :'(no Míra se vždy jen směje +o(Mirča ve škole dobrý,akorát dneska tedy málem brečela,nevím co se stalo,cestou tam skoro utíkala,ani jsem jí nestačila a pak se převlíkla a najednou se sekla,ale p. učitelka jí odvedla a když mi mávala tak už se smála,ale překvapilo mě to :^) :^)a Lucí je asi spokojená ve školičce vid?Tak má tam (mamca) (mamca) (mamca)nezneužívá toho někdy?kamarádka co p

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (3.9.2009, 13:56)
(Y) (Y) (Y) (Y)ahooojda holky.... (mamca) a kluku (child5) moc vás zdravím,já jsem už doma hoďku z práce,jen jsem vyzvedla Lucinku u dědy a už popíjím své zasloužené (C)..musím si zase na tu ranní zvyknout..pak jsem celý den jak mátoha |-) (smich)A co vy holky???Jak se má Miri ve školičce...mě to začíná ve školičce odpadávat...dětičky se roznemocněly (chripka) (chripka) kolektiv už dělůá své,docela tady řádí angíny a rýmy..ale není se čemu divit..počasí jak na apríla.. +o( naše Lucinka má taky trošku rýmečku,tak jsem ji ani do školky nevodila..ale zítra už půjde se mnou..mám odpolku tak bude i chrupat (child3)..Natálce se ve škole líbí..mají docela príma rozvrh..mají pořád jen 4 hodiny a jen v úterý mají hodin 6 s jednou pauzou..tak stíháme i hudební školu -flétna a akordeon |:o) |:o) ale řeknu ti...úkoly už má,ale jen čtení a to ji baví,ale ten seznam co je potřeba pořád kupovat 8-| 8-|

ODPOVĚDĚT
Kateřina O. (kacka85) ID 114724, mimibazar.cz/kacka85 (3.9.2009, 6:47)
(flower) AHOJDA... (flower) MOC VÁS ZDRAVÍME... PŘEJEME VÁM KRÁSNÝ ČTVRTEK, AŤ SE VYDAŘÍ DLE VAŠICH PŘEDSTAV... (pes) (child2) (kolo) (leto) (kocka) JÁ SE HNED PO RÁNU ZASMÁLA - ADÉLKA VSTALA NORMÁLNĚ V 6 RÁNO, TAK JSEM JÍ NECHALA JEŠTĚ CHVÍLI V POSTÝLCE, AŤ SE POŘÁDNĚ PROBERE A ŽE JÍ MEZITÍM PŘEVAŘÍM VODU NA RANNÍ MLÍČKO (child4) A KDYŽ JSEM JÍ PŘIŠLA VZÍT, ŽE SE PŘEVLEČEME A PŮJDEM BAŠTIT, ONA MI V TÉ POSTÝLCE MEZITÍM ZASE VYTUHLA :o)) ;-) ;-) ;-) (child3) :-) TAKŽE TEĎ JEŠTĚ VEDLE SPOKOJENĚ CHRUPKÁ, (pst) (pst) (pst) :-$ TAK JSEM TOHO VYUŽILA JSEM TADY S POZDRAVY DNES UŽ TAK BRZY RÁNO :-) :-$ :-) MY SE MĚLI VČERA FAJN, TRÁVILI JSME ODPOLEDNE V PARKU S KAMARÁDEM MIREČKEM (child5) (child6) TAK BYLO PRIMA... MĚJTE SE CO NEJLÍP A DEN SI HEZKY UŽIJTE.... (L) (F) (L) (F) (hello) (kocka)

ODPOVĚDĚT
Nikol K. (Nikol.surfen) ID 44469 (2.9.2009, 21:33)
Přejeme kráásný večer (L) (L) (L) zítra vložíme (P) z narozeninek (^) (^) papa a doboru noc (L) (L) (hello) (hello) (noc) (noc) (noc)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (2.9.2009, 14:01)
(child2) (child2) (child2) (child2)Tedy holky...to si to užíváte..Mirečko ty jsi vodníček co!!!Holky užívejte krásných dní...dneska je taky nádherně (child1) (child1) (leto) (plaz) ráno to sice vypadalo spíše na (dest),ale teď je opět pařák... (child1) (child1) (child1) Já jdu s holkami za chvíli ven (pes),ale už se musíme dřív vrátit...jelikož Naty má už první úkoly tak mi to zase začíná :-) :-)Tak se mějte sluníčkově...Mirečku moc zdravím a doufám,že se ve školičce líbilo (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (2.9.2009, 19:54)
tak jak jste zvládly první úkoly?Určo v pohodě že,na tohle se netěším ;-) ;-) ;-) ;-)zlatě když chodí do školky :-) :-) :-)u nás se to taky pak vybralo,ale na koupání už to nebylo,no uvidíme ,třeba ještě v září bude (leto) (leto) (leto) (leto) (plavec) (child2)musím jít,dělám domácí tousty (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic),měly jsme rajčata ze zahrádky,tak jsem je musela sdělat :-$ :-$ :-$,tak hezký večer,Miri akorát usnula ^o) ^o) ^o) (child3) (child3) (child3) (child3) (child3)mějte se (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Andrea A. (Anndy hd) ID 72426, mimibazar.cz/anndyhd (2.9.2009, 8:05)
(Y) (Y) (child2) (child2) (child1) jj,včera byl nádherný den,koukám,mocinky jste si ho užili (clamp).Přejeme krásný den,snad se nám (child1) v září ještě ukáže *-)
(hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (jíta406) ID 56085, mimibazar.cz/jita406 (2.9.2009, 11:56)
AHOJKY,VČERA TAK KRÁSNĚ (child1) (child1)A DNESKA ZAMRAČENO,ŠKODA,NO SNAD JEŠTĚ BUDE HEZKY,ALE MYSLÍM ŽE NA KOUPÁNÍ UŽ TO LETOS NEBUDE :^) ANDREJ V PÁTEK BUDE TEN KOFOLÁČEK,TAK SE PRO NĚJ ZASE RÁNO ZASTAV U MIRDI :-$ :-$ :-$ :-$UŽ NIC ZA NĚJ NEDÁVEJ,OPRAVDU :-$ :-$ :-$ :-$ :-$JSEM MOC VELIKEJ DLUŽNÍK!!!!JO MIRI BYLA VE ŠKOLCE ZA HVĚZDU (*) VŠICHNY (X) A I PANÍ UČITELKY OBDIVOVALY JEJÍ ČEPIČKU (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)TAK BYLA ŠTASTNÁ (radost) (radost) (radost)JEŠTĚ JEDNOU MOC DÍK.AT TI TO V PRÁCI RYCHLE UTEČE A AHOOOOJ!!!! (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Andrea A. (Anndy hd) ID 72426, mimibazar.cz/anndyhd (2.9.2009, 14:17)
;-) ;-) ;-)..tak to jsem moc ráda,že Mirečka sklízí úspěchy (Y) (Y) (Y),fakt jí sluší co jsem mrkla na (P).Za kofoláčka ti teda moc děkuji (L),jsi hodná :-).Přeji hezký den..nakonec se to (child1) vybralo,viď.Já už mám do konce prac.doby hoďku 8-|.tak to snad ještě nějak doklepu a hurá ven (pes).
(hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (scharkezyova) ID 70535, mimibazar.cz/scharkezyova (2.9.2009, 7:22)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)supeeeeeeeeeeeeer (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (Y) (Y) (Y) (pusa) (F) (F) (F) (C)krásné ráno (C) (F) (F) (F) (pusa) a (child1) hezký den přejeme (child1) (pusa) (hello) (hello) (mamca)

ODPOVĚDĚT