Niky na Unii.
Taky musí jezdit..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Ladislava K. (vevey) ID 74972, mimibazar.cz/vevey (10.9.2009, 7:43)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (5.9.2009, 21:11)
šichni pěkně,pozdravuj celou rodinku včetně koníků a ostatní zvěře ;-) (flower) (flower)opatrujte se a krásné babí léto,ahoj Lenka (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Dráža C. (Dádule2) ID 82140, mimibazar.cz/dadule2 (5.9.2009, 23:25)
Ahoj Leni!Taky jsme s Kristýnkou konstatovaly, že je Unie už nějak zakulacená. Ale je jak raketa. 8-| 8-| Chudinka Elda +o( :'(. Snad něco konečně zabere, je to smutný, když mu nemůžeš pomoct. 8o| 8o| Ať mu je zítra líp! (L) (L) (L) (child1) (flower) (flower) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (faty) ID 129664, mimibazar.cz/faty (5.9.2009, 21:09)
Zdravím Drahuško (L)Možná,že se mi to jen zdá,ale Uni se už pěkně kulatí ;-)nebo je to jen ta fotka? ;-)Jak se daří?Nám nic moc,co se léčky Eldy týká :-(od pondělí má nasazený ty homeopatika a od středy mu začal výtok z obou očí,ve čtvrtek už hnisavý masívní,volala jsem svého standart veta a ten po vyšetření konstatoval,že zánět probíhá ve vnitřních strukturách oka,má tam zákal a doporučil hned vysadit homeo,zdá se mu to jako celková reakce organismu a žádnou jinou příčinu nezhledal....tak jsme vysadili homea,nasadili Atb mast a kapky proti bolesti a už večer to má lepší :'(asi je možná pravda,že né všechni homeopatika můžou,je to škoda,dost jsem v to doufala,takže jsme zase tam,kde jsme byli....tak snad to byla pravá příčina toho zánětu a bude to brzy ok ;-) Nechám mu chvíli pohov a pak koupím ty bylinky,co jste mi psala,třeba to bude lepší. :-|A co vy,jak se daří koníkům a hlavně Tobě?Mějte se v

ODPOVĚDĚT