Největší lásky mého srdíčka
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (6.9.2009, 17:58)
ahoj zlatínka naše, určitě jste si víkend moc užily, jako my, ale opravdu už přichází podzim, je chladněji :-Sale i tak se dá užít spoustu legrace že?? (Y) (Y) (Y) (Y)Přejeme krásný zbytek neděle a pěkný vstup do nového týdne (L) (L) (L)Aní jde zítra poprve do školčičky, tak snad se bude líbit ;-) ^o) jo a dobrou noc (child3) broučci malí (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
lenka z. (lechen) ID 97571 (5.9.2009, 7:24)
AHOJTE,TAKÉ VÁS MOC ZDRAVÍME A PŘEJEME KRÁSNÝ A KLIDNÝ VÍKEND.U NÁS (dest)TAK SE POJEDEME ASI VYČVACHTAT DO AQUADROMU DO MOSTU (plavec) (plavec) (plavec) (L)

ODPOVĚDĚT
Zuzana Z. (natuška z.) ID 92878, mimibazar.cz/natuskaz (31.8.2009, 21:22)
:-$ (L) :-$ (L) :-$ Zlatíčka moc děkuji za přáníčko k narozeninám :-) :-) :-) a přeji celé vaší rodince krásný první školní týden!!! |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (31.8.2009, 10:55)
ahoj (hello) (hello) (hello)rodinko, přišli jsme Vás při pondělku pozdravit, o víkendu jsme moc nestíhali ;-)užívaly jsme si babičky, která přijela a výletovali |:o) |:o) |:o) |:o)byl to opravdu nááádherný víkend (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (P) (P)už jsme vložily tak nakoukněte! (Y) (Y) (Y)Přejeme Vám nááádherný (child1) (child1) (child1)dník plný prima zábavy a zítra vykročce správnou nohou do nového školního roku!! :-) :-) :-) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (25.8.2009, 13:34)
(hello) (hello) (hello)rodinko posíláme velký pozdrav z podorlicka a přejeme Vám krásný den (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie Ř. (Lujinka) ID 46833, mimibazar.cz/lujinka (24.8.2009, 14:40)
(hello) (hello)ahoj Lucí, mno *-) *-) *-)četla jsem si jen jednu otázku a na tu jsem odpovídala mám dojem *-) *-) *-) a tahle je druhá!!
no Luci, já už fakt nevím, před týdnem odjel Jiřík, po dvou měsících Domča a strejda taky, Páťa tu teď taky celý týden nebude a my jsme nějak rádi že konečně máme doma zase klídek a prázdno :-) :-) :-) :-)tak jen tak odpočíváme a užíváme si klídku, Domča dal teda tentokráte pořádně zabrat, pěkný divoch a nedá chvilku klidu 8-| 8-| 8-|s Naďou jse se bavily, že teď co jsme měli přijet tak nebyla doma a příští víkend taky ne takže jsme předběžně domlouvali začátek září *-) *-)tak snad to už výjde, nebyli jsme už ani u babičky pěknou dobu :-( :-(tak snad to dopadne!! Jak se jinak máte? co nového? jak roste Míša a jaký už je to lumpík?na baráčku či zahradě máte něco nového??písni mi budu ráda (Y) (Y)Mějte se jinak moc krásně a papááá (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Renata V. (rvasata) ID 107664 (15.8.2009, 21:10)
(pusa)Tak tohle je nádherná fotka,opravdu.Tady vidím ten ret.Chudinka malej (kocka) (L)

ODPOVĚDĚT