a odpočinku...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jitka H. (Wisteria) ID 84176, mimibazar.cz/wisteria (27.8.2010, 14:32)
Vážně krásná mladá dáma (L) ... Jani, máte pravdu, že tyto šatky sluší snad každé holčičce (Y) (Y)
Mimochodem, parádní letní účes |:o) |:o) |:o)
Nakoukla jsem do Vašeho alba a nemohla jsem si nevšimnout, že jste velcí cestovatelé ... tiše závidím Anglii, je to můj velký sen už roky, doufám, že se taky jednou vyplní, mám tyto země stašně ráda :-$ :-$ !!!
A jak se Vám líbilo v Holandsku ? Keukenhof je jedna veliká nádhera a ta jejich krajina, architektura, zahrady ... za mě fakt neskutečná nádhera :-)
Pozdravujeme (L)

ODPOVĚDĚT
Jana T. (amálinka) ID 866, mimibazar.cz/amalinka (28.8.2010, 13:13)
Jitko, díky za komentář (F), cestovatelé, to my jsme (H) ,-) (Y), Holandsko se mi líbilo moc, jen mi kámoška, u které jsme byli, říkala, že jsme měli přijet o pár týdnů později... v Keukenhofu nebylo úplně všechno rozkvetlé, tak jak mělo :´(..., ani žádná tulipánová pole jsme neviděli.... Ale aspoń máme důvod tam jet znovu :-) (Y).

No a Anglii, tu já miluju, tak držím palce, ať se tam brzy dostanete... (F)

Mějte se krásně, zdravíme i ty vaše nádherné slečny (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka K. (Knákalka) ID 170164, mimibazar.cz/knakalka (1.8.2009, 19:30)
Krásná fotka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).Amálka pozuje jako modelka (clamp) (clamp) (clamp).Jani....až budete vyrůstat z těchto šatiček,tak si na nás vzpoměňte...Moc by se nám líbily. ;-) ;-) ;-).Děkujeme moc a moc.Vlaďka a Kája

ODPOVĚDĚT
Jana T. (amálinka) ID 866, mimibazar.cz/amalinka (1.8.2009, 21:26)
Děkujeme za pochvalu, Vlaďko, taky se mi tahle fotka moc líbí... :-$ ;-). Šatičky slíbit nemůžu, sice máme už větší na cestě, ale o ty menší měla zájem sestra pro neteř a pak ještě pár maminek tady z MMB :-S, tak nevím, jak to dopadne... Možná by vám ale byly i malé, jsou na 5-6 let a jsou sice dlouhé, ale docela úzké... +o(. Asi jsem vás tentokrát moc nepotěšila, ale i tak přeju krásný večer... (F) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka K. (Knákalka) ID 170164, mimibazar.cz/knakalka (2.8.2009, 6:12)
Jani,ani se nedivím,že je o šatičky zájem :-) jsou prostě úžasné (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).Ráda bych se zeptala *-) kde jste na Amálku sehnala větší? ^o) ^o)Mohla bych vás poprosit o fotečku šatiček :-$ zkusily bychom si písnout inzerát :^)Děkuji moc Vlaďka (hello)

ODPOVĚDĚT