MAMČI INFO NAŠE STĚNA- ASKO UŽ NIKDY!!!!
čtěte v komentářích. Semm se ani nevejde:O((((
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Růžena L. (TETARUZA) ID 144652, mimibazar.cz/tetaruza (3.11.2009, 12:50)
Taky se přidám se skušeností ASKO máme od tam sedačku ta byly dražší dodání v pohodě ale kuchyňský stůl se židlemi čekání 4 měsíce vyplakala jsem si židle který se mi fakt líbyly doma tak trochu hádka a těď nešly fakt hustý ale dočkala jsem se představa že půjdu znovu něco vybírat mě fakt děsila málo kdy se zhodneme ale nakonec je mám vydržela jsem ten nátlak 4 měsíce |:o) :-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (Eillee) ID 52283, mimibazar.cz/eillee (30.7.2009, 15:04)
Tak tedy já musím přidat čerstvou zkušenost s Askem - a velmi pozitivní, v úterý jsme si tam byli očíhnout stěnu, včera jsem jí dopoledne objednala přes jejich eshop a dnes v poledne mi jí PPLko dovezlo, poštovné a balné zdarma, jsem nadšená. Přítel už méně, teď tu dává dohromady tu skládačku ;-). Máme podobnou jako vy, také ořech, ale s bílou místo černé. Teď řeším barvu podlahy a vůbec nevím...

ODPOVĚDĚT
Ivona K. (ivkoma) ID 108692 (16.6.2009, 21:16)
Do Aska už nikdy,na postel jsme čekali asi 3 měsíce 8o|,jednání hnus :- :-@ a ve finále jiný nábytkový obchod nabízel tu samou věc o hodně levněji,jenže na to jsme přišli pozdě.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 191702 (16.6.2009, 17:08)
Máme podobnú skúsenosť s obývacou stenou :-Sčakali sme nejaké 3 mesiace,ale medzi tým nám bol aspoň zaslaný info list Asko,kde sa ospravedlňujú a informujú o dlhšej čakacej dobe :-@ (6)keď sme ju konečne mali doma ,tak sme po rozbalení zistili,že jedná časť steny je nabraná paleťákom (6)fakt pekne veľká diera.... :-|odvtedy od Aska tiež bočíme... (N)

ODPOVĚDĚT
Ludmila L. (mecháček) ID 46061 (15.6.2009, 22:30)
Musím si taky přisadit, když to tady tak čtu. Kdysi jsme tam objednali ségrám židle k psacímu stolu asi měsíc a půl před vánocema. Pak jsme tam jeli najisto, protože byly asi 4 dny do vánoc, celý den hledali ty naše 2 židle a když už jsem byla na infarkt tak zjistili, že mají než 1 nebo 2 v jiné barvě. Popadla jsem je a byla pryč a víckrát mě tam neuvidí. Tak Marti pevné nervy!!! (hello)

ODPOVĚDĚT
Michaela M. (m.miska) ID 41943, mimibazar.cz/mmiska (upraveno 15.6.2009, 13:27)
úplně Vás chápu já čekám na skříň už 12 týdnů DĚS!!!!!!! dali jsme zálohu a čekali 6-8 týdnů......a ten 8 týden mi to už nedalo a volala jsem tam. Pani která to zvedla byla opravdu tak ochotná, že jsem jí chtěla říct jestli jí ta práce S@re že jí dělat nemusí. A takové různé kecy kolem, že naše objednávka se ztratila a pak ta firma měla celezávodní a nakonec jim spadl celý počítačový systém :-( ..... no veněřím jim už ai slovo ...........nabídla mi odstoupit od smlouvy nebo slevu....já tu skříň ale potřebuji a tak jsem řekla že chci slevu..... no čekám další 4 týden a pořád nic :-( kamarádka které jsem to vyprávěla řekla ať se připravím na tu SLEVU, že měli ten stejný problém a oni jim dali za 6 týdnů čekání 350 kč...že prý je 1% z ceny na jeden týden, ale nárok na slevu je až za 5 týdnů po nedoručení. No nechápu TO a až mi zavolají že jí tam máme tak ať se na něco připraví!!!!!

ODPOVĚDĚT
Vera N. (Vera N) ID 136348 (15.6.2009, 12:29)
Už z principu bych tu stěnu nechtěla, ale jestli se Vám líbí, tak bohužel, budete muset zatnout zuby a čekat dalších 14 dnů. Pevné nervy (F) (F) (F)

Asko, nee, a ještě jednou nee. Systém jejich zásobování a propojenosti prodejen je šílený. A pozor na slevy, je to vesměs klamání zákazníka. Normálně koupíte za 450 a v "akci" za 499,--. (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jana F. (Brigitte) ID 6218, mimibazar.cz/brigitte (15.6.2009, 12:12)
My měli ten stejný problém ve Scontu...
Kupovali jsme koženou sedačku v akci a ta taky nikde...
My seděli v obýváku na matracích (N)

Taky pořád nabízeli zpět peníze, ale my chtěli tu sedačku, protože byla za skvělou cenu....
Ta sleva pak byla asi 800,- kč...ale ty nervy!!!! 8-| 8-|

ODPOVĚDĚT
Martina Č. (Martaep) ID 103042, mimibazar.cz/martaep (15.6.2009, 11:45)
Tak už to je skoro 3 měsíce a stěna nikde! D=nes jsem se koečně dovolala a bylo mi zděleno že firma krachuje a at si vyberu jinou!! To jsem okamžitě zamítla ( protože ty jejich zásoby na skladě!!) a nemínim čekat další 3 měsíce! a vyžadovala jsem tu vystavenou.Tu prý nedají.:O(( Po dlouhém hlučném telefonátu mi oznámila že ji mají poslední kus na Moravě tak že mi ji za 14 dní přivezou 8o| 8o| Božéé to je jednání!!! Mají mojí zálohu 3 měsíce a ještě mám čekat 14 dní než ji přivezou z Moravy?!! :-@ :-@. Slečna byla příjemná jak osina v za@ku potřebovala by (facky) (facky). Jako kdyby jsem se nedovolala tak by jsem čekala jak dlouho?? :-@ a nikdo se neráčí mi zavolat že zboží už nebude 8o| (facky) mAMČI měla jste některá taky takový problém? Jak jste řešily vy?? *-) (L)

ODPOVĚDĚT
Oli M. (Olíček) ID 65927 (15.6.2009, 13:07)
Jééé, Asko (6) (6) (6). Před několika lety jsme tam kupovali sedačku, taky jsme čekali pěkně dlouho, pořád jim volali :-S. Nakonec jsme si jí odvezli, ale doma jsme zjistili, že je pěkně křivě ušitá, bylo to dost vidět a křeslo mělo úplně jiný odstín než sedačka. Tak jsme jí museli reklamovat, zase jsme čekali - dlouho (6). S tím, že nám přivezou asi po měsíci zatím nové křeslo. Přivezli, ale oranžové a my měli sedačku modrou 8o| 8o|. Tak jsme šli zrušit smlouvu, že chceme vrátit peníze a ať si jí odvezou celou +o(. Asko už nikdy víc 8-| 8-| 8-|

ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (Katulka3) ID 19003 (15.6.2009, 12:16)
Dobré poledne, v Asku jsme koupili dvě věci kromě drobností a už nikdy více 8o| 8o| 8o| poprvé jídelní stůl s dvěma koženkovými židlemi. V tom skladě visí cedule na přání rozbalíme, jelikož krabice a balení nebylo nic moc, chtěla jsem vidět, že je nábyek za 3tisíce v pořádku :-@ jenže na úkor cedule jsem asi chtěla moc, a skladník nám z dálky naštvaně hodil nůž. Samozřejmě židle párlé a špinavé, stůl nedopískovaný no děs :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ po úkrutných hádkách, že prý už mají po pracovní době nám židle a stůl vyměnil, jednu židli musel ještě nakonec jednou. Byla to jako druhá jakost (6) (6) (6) (6) (6) Teď do nového domečku jsem se zase nechala ukecat a pořídili jsme si tam obývací program - stěnu z firmy Decodom za 15tis, což je celkem kvalitní a hezký nábytek ze Slovenska. Nikdo nám neřekl, že nábytek bude již složený, takže jsme si pro něj jeli s tím, že je rozložený a

ODPOVĚDĚT
Mirka M. (Madík) ID 48205, mimibazar.cz/madik (15.6.2009, 12:08)
Marti, pokud vím, tak mají v podmínkách, že pokud bude doba dodání delší jak 6týdnů, tak Vám musejí vrátit nějaká procenta z ceny zboží za každý prošlý den termínu.... :-$ :-$ :-$, tak si to pohlídejte, at máte alespon náplast na trauma :-$ :-$ :-$ :-$ Jejich jednání je děs +o( +o( +o( +o( +o(

ODPOVĚDĚT
Kateřina L. (K.Kacka) ID 9400, mimibazar.cz/kackalivoncova (15.6.2009, 11:51)
To je jednani +o(Ja bxch jela primo do prodejny a pozadovala bych vraceni penez okamzite na miste.3 mesice cekani to bych jim dala.To neni ani mozny dle zakona.No,ale kdyz se Vam libi a chcete ji,tak Vam nezbyde nic jineho nez cekat.Kdybych byla na Vasem miste a stena by se mi libila sebe vic,tak bych si ji nevzala jen kvuli jejich chovani.At to dobre dopadne (L)

ODPOVĚDĚT