mila m. (ukuk) ID 207372 (2.6.2009, 2:15) |
pokud si nebudete jistá ,jestli se hodí na idukci,tak si vemte do prodejny magnetek a pokud bude držet na dně tak je na indukční plotýnku a nemusí vás prodavač nahánět k drahým kastrůlkům,na vaření stačí bez tlustého dna,pokud však chcete jídlo, aby vydrželo déle teplé tak jedině s tlustým dnem a to je trošku dražší,přeji radostné vaření ,já njsem to takto udělala a nevnutili mi ani pošklebky nad nádobím smaltovaným,to na indukci jde taky ,ale spíš na vaření s vodou,na smažení a omáčky zahuštěné volte raděj silné dno.
ODPOVĚDĚT |
| Venda P. (Schumi) ID 9834, mimibazar.cz/schumi (2.6.2009, 6:38) |
Jojo - máte přesně pravdu - dělám to stejně - s tím magnetkem Pánvičku jsem chtěla opravdu luxusní, tak jsme vybrali s tlustým dnem, nepřilnavou a opravdu úžasnou - jsem z ní nadšená (navíc nemá hliníkový úchyt - jako třeba tefalky - takže lze i umývat v myčce - teda né, že bych na chaloupce měla myčku, ale doma mě to u pánviček zlobí). Přesně, jak píšete, na polévky atp. lze úplně obyč slabounké dno. Zkoušela jsem pudink v tom obyč kastrůlku z ikea - a byl během jedné a čtvrt minuty komplet hotový, nepřipálený - no jsem fakt nadšená Papa
ODPOVĚDĚT |