Zas nás je doma víc.....Lili a Abby
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Regina H. (reginah) ID 926, mimibazar.cz/reginah (20.5.2009, 13:53)
(Y) (Y) (Y) (Y) Jsou krásní!!!! Nám přibyl další džungaráček - Babetka už je skoro dvouletá a má už nemocné očičko, tak nechci, aby ji kluci moc tahali.....tak jsme si z výstavy drobného zvířectva přinesli Bohouška (smich) (smich) Sice je to chlap - já chtěla holku - ale je zatím hodnej [A] Jen ho musím mít v akvárku, klec je lepší...ale tam hospodaří Babetka a já se je bojím dát k sobě.... Tak ať vám hezky rostou a dělají radost!!!! (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Andrea M. (Anri) ID 1955 (21.5.2009, 13:26)
No jsou to naše 2měs miminečka-sýrský ;-) Sice zpočátku (svatba) nadával, ale pak sám k nim večer chodil a "muchlal"se s nima a podstrkával dobroty, že teď příjde 20h večer a oni stepují úplně nahoře a čekají na pamlsek ;-) ;-)

To nemocné očko se dá nějak léčit?? *-) *-)
No tak budete mít třeba někdy křeččí miminka ;-) Až dáte Babetku a Bohouška k sobě ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Regina H. (reginah) ID 926, mimibazar.cz/reginah (21.5.2009, 13:46)
Našemu Bohouškovi jsou také dva měsíce ;-) ;-) Libor sice nenadával, ale trochu koulel očima 8-| ;-) ;-) My se totiž na tu výstavu pro Bohouška druhý den vraceli (smich) Ona je to totiž bílá varianta džungaráčka a je to fešáček....tak nám to nedalo ;-) Babetka už má svůj věk....máme ji od září 07...takže teď někdy v červenci ji budou dva roky a jak jsem se tak dozvěděla, tak to je zhruba věk, kterého se dožívají :-( To očičko občas vytřu, ale moc se s tím uždělat nedá....po probuzení se jí hůř otvírá a myslím, že už i špatně vidí - někdy je trochu zmatená...prostě má svůj věk... Už mi přijde, že ani některý potraviny moc nechce, spíš jen to, co se jí dobře kouše..... Proto k ní ani nechci dávat Bohouška...tomu třeba jednou nějakou nevěstu pořídíme ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Andrea M. (Anri) ID 1955 (21.5.2009, 13:52)
Aha, tak to má Babetka opravdu "svůj" věk a mládí v háji :'( :'( Oni tak ty 2roky vydrží....No ta naše šedá slečna (Abby-Martínkova) byla takový pošuk, hned vytasila zoubky a ohnala se po nás...teĎ je klidnější. Lili-ta zlatá (Šárky) ta byla takový miloučká a přítulná skoro hned ;-) ;-) Kupovali jsme je u vás ve městě tam za náměstím v tom "zoo" co jim tam na volno po krámě běhá (&). Měli tam nosála... :-D :-D by se (svatba) divil, kdyby přijel domů a my doma klec a nosála :-D :-D :-D :-D byl úžasnej (H) (H) bych ho brala hned (H) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Regina H. (reginah) ID 926, mimibazar.cz/reginah (22.5.2009, 22:27)
;-) ;-) Jojo, na nosála taky chodíme koukat (Y) je krásnej (Y) (Y) Babetku máme také z toho zverimexu jako vy....a byla od malinka zlatíčko, moc hodná....já ji taky podle toho vybírala....nechala se hned chytit a i doma si po týdnu sama lezla na ruku.... Bohoušek je taky takovej....dáme k němu ruku a hned se o ni opírá pacičkama, neutíká, je miloučkej...a klidnej. Tak ať vám Abby a Lili dělají jen radost - jsou moc hezké!!!!! (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT