Patrová postel z BOROVICE??
Znáte někdo výrobce patrových postelí z borovice, které se dají rozložit na dvě samostatné postele? Kvalitou jako Gazel nebo Domestav? Budeme vděčni za jakoukoliv radu, děkujeme moc!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lucie K. (Lussetka) ID 29034, mimibazar.cz/Lussetka (9.5.2009, 23:19)
Ahoj Verunko (F) doma zatím takové postele nemáme, ale už dlouho je okukujeme a sháníme zkušenosti ostatních a jednoznačně nám z toho vychází, že Domestav sice není nejlevnější, ale určitě má postele kvalitní. Nechceme do budoucna řešit vrzající a kymácející se postele :-@ Takže ačkoliv to zatím není osobní zkušenost, já bych volila Domestav (child1) Ať zvolíte jakkoliv, přejeme při výběru štastnou ruku a třeba si od Vás nakonec necháme poradit ;-) ;-) ;-)
Mějte se moc krásně a třeba někdy naviděnou (L) (L) (L)
Lucka

ODPOVĚDĚT
Veronika K. (veronikavvv) ID 20699, mimibazar.cz/veronikavvv (7.5.2009, 12:07)
Verčo, my máme tuto http://www.hlobil.cz/Patrove-postele-Kid/K2-Patrova-postel-rozkladaci a jsme maximálně spokojeni. Stabilní, ohoblovaná, nikde žádné ostré hrany. Cena je tam bez roštů i matrací, my jsme vzali i šuplíčky pod jednu postel. Kluci ji měli nejdřív rozloženou na dvě a teď už kvůli místa mají patrovku. V albu mám někde fotku složené i rozložené, tak mrkněte. (F)

ODPOVĚDĚT
Olga M. (oliva5) ID 70582, mimibazar.cz/oliva5 (7.5.2009, 8:11)
Verun,
dělala jsem pro děti nedávno pokojík a taky jsme hledala podobné postele,měla jsem vyhlídnuté z katalogu tyto dvě
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1163124
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1163123
když jsme obcházela obchody s nábytkem,narazila jsem na ně a byla jsem zklamaná (N) výroba z Polska,nedodělané suky,ostré nedobroušené,pr jistotu jsem vzala sebou i přítele,který 12 let dělal se dřevem a sám říkal,že to je nekvalitní..potom i ta matrace byla docela měkká a rozměr 188/87 taková nová matrace se snad ani nedá koupit +o( proto jsem se tedy poohlídla po kvalitě a myslím,že to bylo to nej.....koupila jsem z domestavu LADU ELKO,jde rozhodit na 3 způsoby,což myslím je docela dobré,tím že děti mají pokoj na míru tak je máme v této sestavě
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1451361
a jsem nad míru spokojená ...dá se sehnat za 10.500+matrace kolem 2 tisíc..takže 14500kč..ty polské vycházeli kolem 12000tisíc,tak nebylo o čem uvažovat (L)

ODPOVĚDĚT