Naše berušky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jana J. (Jannnne) ID 74164, mimibazar.cz/jannnne (28.4.2009, 14:39)
Čauky (hello), tak to je obříček :-D :-D, ale to je dobře, alespoň ji jen tak něco nerozhází (cinky). My máme dneska obalovaný sýr, taky už nevím co vařit-pořád dokola +o(. Na zítra si náš táta poručil zel.fazolky, já na to moc nejsem a uvidím, jak se s tím popere Alďa (facky)je teď docela frfla- a takový to bylo krásně boubelatý,věčně hladový dítě, a teď ho honím s talířkem (jidlo).
Vikoušek je super-hrdina, já slyším vrtačku a už je mi mdlo |-). Tak pááááá, jdu něco vytvářet (hotdog)na svačinu, stejnak to zase skoro všechno zbaštím já (L)

ODPOVĚDĚT
Jana J. (Janiny) ID 13259, mimibazar.cz/janiny (29.4.2009, 12:03)
Ähojky (hello)
jj jen ať je obřík, ale doufám, že jí to nezůstane ;-) nejsem na to zvyklá, VIcky byla a je jak chroustík :-$
No u nás by mi smažený sýr kromě mě nikdo nejedl :-@ a přitom já ho tak milujuuuuu :-p :-p já nakonec dělala játra na šťávě s rýžičkou mňam :-p :-p a i fazolky máme rádi, jenže takový věci já teď nemůžu díky Sofince, to pak má člověk hodně omezený jídleníček a možností co vařit :^) :^)
A neboj, to nejsi sama, kdo slyší vrtačku a je mu zle :-( :-( já mám ze zubaře přímo panikůů 8o| 8o| :^)
Tak hezký den (flower) (flower) já se dneska snažím válet, jelikož jsem měla hodně hodně náročný večer a noc :'( :'( :'( :'(

ODPOVĚDĚT
Jana J. (Jannnne) ID 74164, mimibazar.cz/jannnne (23.4.2009, 8:38)
(L) (L)
Tak držím holkám palečky (Y), u nás to vždy proběhne s děsným řevem (child12). V čekárně v poho a jen co vstoupíme do ordinace tak začně (child12)a div se se mnou nepopere (facky). U nás 100% zabíral tan BabyCalm (Y), ale asi na každý dítko zabírrá něco jinýho, třebas Sabík u nás absolutně nepomáhal +o(. Tak babulky pisněte, jak jste dopadli, jdu něco ukuchtit (jidlo), dneska je hnusně, tak se budeme válet (hello) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana J. (Janiny) ID 13259, mimibazar.cz/janiny (28.4.2009, 12:03)
Ahoj Jani (F) (F)
tak Vicky je u dr. zlatíčko, naprosto nevyvádí ba naopak je přímo ukázková, že jsou z ní doktoři unešení. Naposledy došla k zubařovi a on je takový poctivec, že měla nahoře na zadních stoličkách jen trošičku kazu a aby se jí to nerozjelo, tak jí to vyvrtal. Poprvé dva zoubky :^) 8-| a ona ani necekla, otevřela pusu a nechala si je vyvrtat :-$ skončil, slezla z křesla a řekla, že teda zas dojde ;-) ;-) ;-)
No tentkrát vše stejný, jen tedy když ju píchla, tak chvilku brečela, že to bolelo, ale pak zas dobrý.
No a Sofinka, to je obřík bobřík. Má přesně na den ve třech měsících 5100gramů a 58cm ;-) ;-) ;-) nevím po kom je tak dlouhá, ikdyž je pravda, že já rozhodně drobek nejsem ;-) ;-)
Co dobrého dneska kuchtíš?? :-p :-p já už nevím co vařit, aby to Sofince pak chutnalo ;-)
Tak krásný den (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT