Budování záhonku - druhý krok..
...plachtování a příprava palisád. Jen pro srovnání, je to stejný záběr místa, kde jsem před půl rokem fotila našeho taťku jak zakládal trávníček. Třešeň nakonec byla poražena, ale prostor se otevřel a je světlejší.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Kateřina N. (Katulka3) ID 19003 (20.4.2009, 7:46)
to bude mít krásné (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Věra U. (V.e.e.v.i.) ID 156412, mimibazar.cz/verauchytilova (20.4.2009, 11:00)
Kačko, děkuji moc za pochvalu (L) Už je to skoro dodělaný, akorát dosypat kačírek :-$, fotečky dodám. Mám z toho opravdu velkou radost :-) Dívala jsem se k Vám do albíčka a musím pochválit úpravdu domečku (Y). Vše je to dle mého vkusu (clamp). Už bydlíte? A co zahrádka?

ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (Katulka3) ID 19003 (21.4.2009, 9:27)
fotečky dodejte, uděláte radost a hlavně inspiraci všem kdo se chystá dělat si záhonek. Tento týden se konečně po půl roce rekonstrukcí stěhujeme, takže pomalu se dostane i na dvorek a zahrádku, ale to víte, bude to chtít navést kanalizaci, aby na naší malinkaté zahrádce zmizla žumpa, pak něco málo zbourat - seník a může se začít stvět pergolka a sázet kytičky,vypadá to jednoduše, ale realita je jiná. Uvnitř jsme začali novou elektřinou a nabalilo se k tomu dalších padesát věcí ;-) ;-) ;-) ;-) To nejhorší je snad za námi, ale raději se budu držet při zemi, člověk má plnou hlavu nápadů a krásných představ a pak když otevře oči a vidí prázdné peněženky tak jsou iluze v čudu :-D :-D :-D
Snad na všechno se dostane, ale přesto všechno muluju ten pocit když jsme do večera odjeli z města na vesnici- klídek pohoda a hodní lidé. (L) (L) (L) (L)
(L)

ODPOVĚDĚT