moje nová skalka...
děvčátka,nemáte náhodou nápad čím to osadit? pisněte, ráda se podívám i k Vám...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Naďa M. (Filďa) ID 52663, mimibazar.cz/filda (17.4.2009, 1:45)
Něco na kmínku by se na tohle místo určitě hodilo,třeba já mám vrbu salix.Loni jsem si osazovala záhonky,i podobnou skalku,tak můžete mrknout na (P) :-$,kdyby se vám něco líbilo,písnu vám co to je,ale mám tam zasazené třeba azalky,rododenron,thújky,nějaké traviny,různé brsleny,levandule,pryšec,hořec,netřesky,rozchodník,šalvěj,krásnoočko,keříky vrbu,vajgélii,perowskii,nějaké skalničky,plazivý skalník,zběhovec s červeným listem,Huseníky,atd. :-) (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
darina p. (kik) ID 21937 (16.4.2009, 19:56)
Milado jak píší holky přede mnou.....koniklec,čemeřice,saxifraga,vrba,modřín na kmínku,různé skalničky.... (L)

ODPOVĚDĚT
Šárka O. (sarsulka) ID 55864 (16.4.2009, 13:40)
mě by se tam líbilo něco převisleho na kmínku jako dominanta-vrba nebo modřín.Soce do skalky se to nehodí ale tohle není místo na klasickou skalku.

ODPOVĚDĚT
Jarmila S. (mhumhu) ID 91803, mimibazar.cz/mhumhu (16.4.2009, 8:43)
...Miladko, zdravím. (hello), já sice ještě svoji zahrádku či skalku nemám, ale moje tchyňka má krásnou skalku (Y) :-) (Y)...co tak vím, má tam například hořec /tm. modrý květ do tvaru zvonku/, vřes a vřesovec, sem tam tulipánek, kapradinu, ozdobné jahůdky (pozor jedovaté!), zakrslý stromeček apod... (F) (F) (F) (F), třeba jsem Vám vnukla nějaký nápad... (H)...Dnes tam zrovna jdeme s dětma v rámci procházky, (pes), tak ji třeba vyfotím a pak vložím foto (P) (Y)..přeji krásný jarní den (child1) (hello)

ODPOVĚDĚT