Tak jsme jeli na nákup...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lucie K. (Lucka.Amisu) ID 114586, mimibazar.cz/luckaamisu (16.4.2009, 16:32)
Teda, to nevím co teď mamka teda udělá *-) *-) *-) *-) budeme fotit a vkládat hadříky ;-) ;-) ;-) ;-) Máme plnou skříň, včera jsem celý den prala a sušila a žehlila a tak mě to dopálilo, že musim vytřizovat 8-| 8-| 8-| 8-| No ale Vy už holky máte nakoupeno, tak ať mamka vydží to pokušení :-D :-D :-D (tudledudle)

ODPOVĚDĚT
Simona P. (Figurka27) ID 152554, mimibazar.cz/figurka27 (16.4.2009, 19:55)
Ahoooj kočičky :-) tak to jste mi ani neměli psát. Ale zařekla jsem se,že už nic nekoupím, protože už se nám to opravdu nevejde do skříně ;-) Teď jsem schválně neprala,aby jsme si vzali všechno aspoň jednou a vydrželi jsme 16 dní a to nám ještě tríča a gaťky ve skříni zbyly. A teď s těma příkrmama máme každý den čistý 8-| Takže mě dnes u růžovky čeká hora trpasličího oblečení (6) a já žehlení fakt "miluju" (box) jinak Neli jakékoli čepky nevadí a dokonce,aby jsme nebyli pozadu, tak máme Kitty kšiltovku a je v ní kouzelná. A jak se jinak máte? to krásné počasí má zkončit takže nic moc :-( jo v sobotu máme vítání občánků tak to je taky něco pro mě a vůbec nevím co jí oblíknu :-D A taky mi naštvala ta naše dr. až jsem vzteky brečela...i přesto, že malá už krásně zvedá hlavu jsme dostali doporučení na neurologii! Děsný :-@

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (Lucka.Amisu) ID 114586, mimibazar.cz/luckaamisu (17.4.2009, 11:57)
Holky to zvládnete. Doufám, že jdete do Plzně k Dr. Pavelkové (6) My jsme tam taky byly, ale kuli tomu, že měla Luci na jedné nožičce jeden faldík a na druhé dva. Já žehlení miluju, ale jako, že opravdu, ráda žehlim. Taky jsem řádila. Dnes jakje hnusně, to je příšerný, nemůžem být na zahradě, tak jsem alespoň zas něco prohrabala ve skříni +o( +o( +o(ale holky, pro Vás je vypsaný zákaz ;-) ;-) ;-) Luci usíná, tak jdu něco dělat, budem mít návštěvu, tak tu nesmí být ani smítečko ;-) ;-) ;-) ;-)
(L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Simona P. (Figurka27) ID 152554, mimibazar.cz/figurka27 (17.4.2009, 19:24)
Nene jdeme do Hořovic k panu MuDr. Spul (nevím jak se skloňuje), ale prý je hrozně fajn a hodnej. Tak jsem zvědavá. Luci mě ani nevadí, že jdeme k dr. ale přijde mi ta naše dr. jako kdyby to brala podle tabulek, ale podle mě všechny děti nejsopu stejné takže mě tím spíš vystrašila :'( jinak s tím faldíkem to je taky docela pecka :-o ty dr. to občas přehání +o( ale jinak jsem taky uklízela celé odpo, i když teda žádná návštěva nebyla, jsem totiž blázen na úklid 8-| a nesnáším bordel a ještě Terezka teď líná třak jsem z toho na prášky :-@ A lásku k žehlení upřímně závidím 8o| všechno jen to ne ;-) ;-) ;-)
A počasí je šílený :-| Neli dneska docela koukala, když jsem jí oblékala a nemohla být nalehko.
Zatím páááá kočičky a s úsměvem (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Michaela V. (Vanisek66) ID 150925, mimibazar.cz/vanisek66 (15.4.2009, 19:44)
Nelinko ty jsi úplně k sežraní!!! (smich) (Y) (Y) (Y)A ten kukuč...supeeer.

ODPOVĚDĚT