ČEPIČKA OD MARTINKY
MARTINKO MOC TI DĚKUJEME!!!!!!!!!!!!JE NÁDHERNÁ A SLUŠÍ NÁM ŽE TETY?????
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 12 komentářů
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (25.3.2009, 23:31)
Jitulko, to je sranda s těma prvníma lásečkama :-D :-D :-D tak snad Elí bude odolávat hodně dlouho :-D :-D ;-) ;-) ;-)...tak jste užili také jeskyňku, nám je tam také vždycky moc fajn...teď nás bude chodit asi banda, jestli se domluvíme, 6 nás bude, 3 mamčy a 3 cácorky, tak bude sranda....Jitu, ta čapka od Martí je fakt boží,máme dvě háčkované a nosily jsme je vloni a předloni hodně často, nevím, jestli Elí letos ještě budou,ale vloni jsem nechala uháčkovat ještě jednu větší, tak alespoň tu užije...Jitu, do práce nastupuju od 1.dubna, zítra jdu na schůzku hned brzy ráno, Elišku povede taťka do školky a maj zítra divadlo, tak bude muset zvládnout culíčky ;-) ;-) :-Djsem na něho zvědavá ;-) ;-) tak ať jste do pondělka fit a Miri může do školičky, ELí dnes kašlala, takže jsme dávali mucosol. a vitamínky, tak snad zítra bude fit, jinak nemám hlídání, co budu v práci a pak jsem domluvená se ségrou, že vyzvednu Mišku a budem zítra hlídat a vyzvednem ELišku, takže budem řádit....tak papáá a d

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (25.3.2009, 22:09)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)super Mirečko (Y)jsi moc krásná holčička |:o) |:o) |:o) a Martinka je úžasně šikovná tetička (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
mějte pěkný zbytek večera a zítra krásný den (F) (F) (F)
(hello) (hello) (hello) (hello) (child8)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (cateryna) ID 92523 (25.3.2009, 9:01)
AHOJTE HOLČINKY ZLATÉ (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)MĚJTE KRÁSNÝ DEN (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule)A JITUŠKO DĚKUJI MOC ZA KRÁSNÉ KOMENTÍKY A POCHVALIČKY (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 82431 (24.3.2009, 21:53)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)teda Mirečko ty máš krááásnou čepku....teta Martinka je mooc šikovná.... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)taky jsem chtěla od ní čepku,ale neuspěla jsem :'( :'( :'( :'( tak už mám taky objednané ,ale jinde.... :-) :-) :-) :-)jaro se blíží,tak musíme zářit,že jo holky... (*) (*) (*) (*) (*)
Jituško díky za super komentík,jako vždy...já nějak nestíhám,už druhý den žehlím ,nějak se nemůžu doprat a dožehlit...pořád není konce 8-| 8-| 8-| 8-|.Zítra už maže i Lucinka do školky...tak budu mít zápřah.... :-| :-) :-) :-) :-)
Holky a jak bylo v solný jeskyni??určitě dobře a hodně jste si odpočaly....tak to má být...já už vám přeji sladkou dobrou noc a krásnou a príma středu...u nás teda bude bílá bohužel (zima) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (24.3.2009, 21:03)
..pokračování ;-).... ona je ještě malinká a stoupík na ty klukovské manýry, jsou to většinou prý větší kluci předškoláci ;-) ;-)já se picnu, tak už ve školce se začíná :-D :-D :-D jsem zvědavá, co bude za pár let, no snad bude Elí pozadu a kluky bude pořád tak pěkně odmítat ;-) ;-) ;-)díky za optání, dnes jsme byli s kámoškou a s holkama v jeskyňce, bylo to super a zas si budu kupovat permici, takže jste si to také v jeskyňce užili (Y) (Y) (Y) (Y)byli jsme dnes i na chvilku u Michalky, zítra jde na kontrolu, děsně mě dopoledne přemlouvala, abych odpol. Elišku přivezla, tak jsem neodolala a vzala jí tam, to bylo radosti...tak se holky mějte, nějak jsem se rozpsala, papá a pusinku Mirince modelce (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (24.3.2009, 20:59)
no, Mirinko, to si piš, že ti sluší, jsi veliká kočka a teta Martinka je super šikulka, jste musely mít radost, viď??? (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Jitulko, díky za komentík, tady v KT je to také děs, od rána do poledne fujavice, chumelenice, měli jsme tady chlapíka na pomoc se zídkou a výkopem a teééda, bylo mi ho pěkně líto, ale makal, nenechal se odradit (Y) (Y) ;-) ;-) pak se udělalo nádherně a teď večer je už zase chumelenice 8-| 8-| Eliška byla ve školičce, líbí se jí a je spokojená, už za ní si představ pádí klucí, dnes na ní čekali 4 chlapečkové ráno a pak když jsem pro ní šla, tak paní učitelka říkala, že se o ní klucí perou, který prý s ní půjde na procházku a ona prý nechce žádného, jen Verunku, tak jim prý musí vysvětlovat, že to Eliška tak nemyslí, že jsou pak zklamaní :-D :-D ;-) ;-) ;-) potvůrka jedna, jsem se musela smát :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Květa Č. (kvetahd) ID 25722, mimibazar.cz/kvetahd (24.3.2009, 16:22)
(mamca) (X)Nazdáreček holky!!!!!!! (X) (mamca)
Čepička je krásná....a Mirečce opravdu sluší.... (@) (@) (@)
Už aby bylo (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1) a můžete vyrazit!!!
Jak se jinak máte...co (child3) (child5) (child6) (child3)jak roste...a jak je Tobě....snad už lépe.... (mamca) (mamca) (mamca)!!!
U nás nic nového...opět jsme byli u zápisu ve školce tak snad tentokráte nás přijmou...i když (Z)Danymu se tam letos moc nelíbilo..zkouknul hračky...a táhl mě domů...tak nevím nevím... :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
Už se těšíme na jaro...tohle počasí mě ubíjí.... (dest) (zima) (dest) (zima) (dest) (zima) (destnik) (destnik) (destnik) vážně hrůza....už je ta zima strašně dlouhá.... 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| ale snad se konečně dočkáme (child1) (child1) (child1).
Tak se mějte krásně...posíláme (L) (L) (L) a zdravíme (child10) (child5) (child7) (child4) (child6) (child3) (child10)
(hello) (hello) (hello) (hello) (F) (F) (F) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (cateryna) ID 92523 (24.3.2009, 15:23)
AHOJKY ZLATINKA (hello) (hello) (hello) (hello)PŘEJEM KRÁSNÝ ZBYTEK DNE (pusa)JITUŠKO MÁM OBROVSKOU RADOST (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)A DĚKUJI TI ZA KRÁSNÉ HODNOCENÍČKO (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)MIREČCE ČEPULKA MOC SLUŠÍ (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)UŽIJTE SI TO KRÁSNĚ V JESKYNI (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (hello) (hello) (hello)KRADU FOTEČKU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Dana P. (Baffi1) ID 156741 (24.3.2009, 10:48)
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) NÁDHERNÁ ČEPIČKA (L) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) MIREČCE MOC SLUŠÍ (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (F) (@) (F) (L) [A] (Y) (Y) (L) (L) (F) JITUŠKO , MOC TI DĚKUJI ZA MILÉ KOMENTÍKY (L) (L) (L) SNAD ASPOŇ NA VELIKONOCE UŽ TEN SNÍH NEBUDE :-$ :-$ (F) UŽIJTE SI ZLATÍČKA DNES KRÁSNÝ DEN S BABIČKOU A V JESKYŇCE (L) (L) (L) (K) (K) (Y) (Y) (pusa) (L) JÁ LETÍM DO PRÁCE :-$ :-|
(L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Romana T. (Turkyně) ID 58235, mimibazar.cz/turkyne (24.3.2009, 10:35)
(Y) (Y) (Y)No Mirinko,vypadáš krásně!!Úplná slečna! (@)Martinka je veliká šikulka! (F) (F) (F) |:o)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (lasečka) ID 49088, mimibazar.cz/lasecka (24.3.2009, 10:24)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (*) (*) (*)

ODPOVĚDĚT
Monika T. (Moncici) ID 65910 (24.3.2009, 10:08)
čapička ti moc sluší (Y) a Martinke (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT