podlaha 2
jedna je natřená- tu bych nejdřív opálila, pak velkou bruskou zbrousila- prkna nejsou shnilá-už jste to někdo dělal???mám radši staré věci
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka Procházková (Prolenka) ID 13690, mimibazar.cz/prolenka (7.3.2009, 18:43)
Také jsme původní podlahu nejdříve opalovali, souhlasím i s tím smrádečkem a pak brousili, sice jsme měli starou brusku, ale byla napojená na lux, tak to šlo. Ještě jsme pak zatloukali vylezlé hřebíky,pak zamáznou a lakovat a brousit.... Pak teda chuděra dostala velkou zkoušku, jak tu děti různě tahají hračky po zemi a jezdí, takže nás do budoucna čeká ještě znova lakovat. Ale ve finále přes to všechno to stálo za to.

ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (ZůzaBeran) ID 36153, mimibazar.cz/zuzaberan (3.3.2009, 18:24)
Půjčili jsme od podlaháře pásovou brusku -super rychlé, krásná prkna..jen toho prachu :-( Je to silná bruska nemusíte opalovat barvu, my tam měli ještě lepidlo od lina ! Stojí to za to stará prkna mají patinu. :-)

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (špetlovka) ID 42926 (3.3.2009, 9:06)
Také máme zren. starou podlahu.Tlusté nánosy jsme opalovali a potom brousili vybr. bruskou,tak jak píšete.Ale vemte s sebou pevné nervy,všude byl smrad a plno prachu :o))
Ale konečná práce je nádhera,moc doporučuji (hello) (Y)

ODPOVĚDĚT
Dana Š. (danadana) ID 69203, mimibazar.cz/danadana (3.3.2009, 8:47)
čisté dřevo vzal (svatba) bruskou,supr a rychlé,natřenou jsme také měli,ale byla v háji,tak šla pryč,ale opálit,jak píšete a zbrousit taky,jinak my dostávali barvu ze žul. schodů 8-| 8-| 8-|

ODPOVĚDĚT